Hirdetés

Dokumentumfilmet készít a Disney+ Stan Lee életéről és munkásságáról

December 28-án töltötte volna be 100. születésnapját Stan Lee, a Marvel Comics-ban megjelent szuperhősök egyik atyja.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

Sajnálatos módon azonban 2018-ban távozott el az élők sorából a 20. század egyik legnagyobb alkotója. Egészen addig kvázi aktív volt és gyakorlatilag mindegyik MCU filmben cameózott és nem badarság azt állítani, hogy üde színfoltja volt mindegyik alkotásnak. Többek között neki köszönhetjük Pókembert, a Bosszúállókat, az X-Ment, Hulkot és még a Fantasztikus Négyest is. Az évtizedek alatt hihetetlen mennyire megszerették a rajongók és olyan szinten imádták őt a közösség tagjai, hogy egyes, általa létrehozott szuperhősökét is meghaladta a népszerűsége.

Eme nemes évforduló alkalmából pedig a Disney nagyszerű bejelentést tett. Sorozatot készítenek a művész életéről, melyet természetesen a Disney+ streamingszolgáltatón lehet majd megtekinteni. Ráadásul már nem is kell olyan sokat várni az új dokumentumfilmre, hiszen az egybehangzó hírek szerint 2023-ban esedékes a premierje.

100 év álmodozás. 100 év alkotás. Stan Lee 100 éve:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Detrix 30 napja
  Túl kockázatos volt bevállalni.
  0 0 Válasz
 • GeryDee 30 napja
  Oh jaj...
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 27 napja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!