LoL: Az ördög jobb és bal keze, avagy a dupla Teemo-taktika

LoL: Az ördög jobb és bal keze, avagy a dupla Teemo-taktika

Mindenképp érdemes kipróbálni ezt a trükköt normál meccsen.

A League of Legends mérkőzésein a tökéletesen kivitelezett első szintű akciók segítségével gyakorlatilag azonnal olyan drasztikus előnyt lehet kiépíteni, amelyet a vesztes csapatnak ledolgozni szinte lehetetlen. Emiatt lehet az, hogy az ellenséges dzsungelbe történő benyomulás (aka invade) kifejezetten népszerűnek számít, ha rendelkezik a csapat elég sok tömegirányítási képességgel. De mi van akkor, ha nem erre a stratégiára esik a választás? Ekkor lehet a felső ösvényen próbálkozni valami trükkel, amelyet az alábbi videóban egy Teemo és egy Neeko be is mutatott.

Első ránézésre nem tűnik bonyolultnak eladni, hogy Mordekaiser tényleg az igazi Teemóval néz farkasszemet a felső ösvényen. Néhány másodperc elteltével azonban előhúzzák a cserkészmókust a kalapból, ugyanis a passzívból előkerül egy másik Teemo. Ezután már nincs nehéz dolga a duónak, csak le kell sebezni nulla életerőre a menekülésre szinte teljesen képtelen bádogembert. A trükk bevált, az első vér magánál az Ördögnél landolt, ami egy domináns korai szakaszt eredményez Morde legnagyobb szomorúságára.

A tanulság, hogy ha az ellenfél csapatában van egy Neeko, akkor mindig számoljatok a kaméleonlány passzívjával, avagy ne higgyetek a szemeteknek. Másik tanulság, hogy a Teemók szeretnek elrejtőzni már a korai szakaszban valamelyik bokorban, esetleg az ösvény egy-egy szegletében. Ha biztosra akartok menni, akkor újítsatok be rögtön a játék elején egy Oracle Lenst (vörös trinket), amely rengeteg problémát megold a láthatatlansággal operáló ellenfelekkel szemben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Neekóval?