Film: Megvan mikor érkezik Disney+-ra a Fekete Párduc 2

Film: Megvan mikor érkezik Disney+-ra a Fekete Párduc 2

Közel 1 milliárd dollárt már termelt a mozikban, hamarosan a Disney+-on élvezhetik a nézők a Fekete Párduc második részét.

A Marvel Cinematic Universe elképesztő mennyiségben ontja magából a blockbustereket, azonban minőségben csak egyetlen olyan leágazás van, amely a kritikusok és a közönség véleménye alapján a legjobbak közé sorolható. Ez nem más, mint a Black Panther és a Black Panther 2 (Wakanda Forever), avagy magyar címén a Fekete Párduc, valamint Fekete Párduc 2 (Wakanda mindörökké). A T'Challa és Killmonger hadakozásáról szóló történet a Rotten Tomatoes oldalán 96% (kritikusi) és 79% (nézői) pontszámon áll, a "namoros" második rész 84%-kal, illetve 94%-kal rendelkezik jelenleg.

Mikor érkezik streamingre, azaz Disney+-ra a Fekete Párduc 2?

A Disney+ megerősítette, hogy 2023. január 20-ától lehet majd megtekinteni a népszerű előfizetéses szolgáltatás keretében az MCU kötelékében megjelent legutolsó filmet. Ez azt jelenti, hogy mindössze 70 nappal a mozis bemutató után már felkerül hivatalosan a netre, ami holtversenyben a harmadik leggyorsabb "költözést" jelenti. A legrövidebb idő, ami a mozis és streaming premier között eltelt, a Doctor Strange Multiverse of Madnesshez köthető (47 nap), második a Thor: Love and Thunder (62 nap). Szintén 70 nappal a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings rendelkezik, amelynek folytatását 2021 decemberében jelentette be a Marvel Studio.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad moziban a Fekete Párduc 2-t?