LoL: Legidegesítőbb skinek a játékosok szerint

LoL: Legidegesítőbb skinek a játékosok szerint

Tilteni emberi dolog, azonban néha ezt akár ki is lehet kényszeríteni egy-egy jól kiválasztott LoL-skinnel.

Nagyon érződik, hogy a Riot Games is az ünnepi szezonban kicsit alacsonyabb fordulatszámon pörög, ugyanis a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon épp arról ment a vita, hogy melyek azok a skinek, amelyek a leginkább felidegesítik a játékosokat. Természetesen a véleményeket nem lehet reprezentatív felmérésként értelmezni, de vannak olyan hőskinézetek, amelyek a reakciók alapján tényleg a tiltelés királyainak tekinthetőek.

Pretty Kitty Rengar

Mivel Rengar alapból dzsungeles, így viszonylag kevés interakciót alakít ki a többi hőssel. Azonban vannak olyan furcsa arcok, akik a felső ösvényen ugrálnak ki állandóan a bokorból, amely minden "meow" után kifejezetten az őrületbe kergeti az ellenfelet. A pingeket, emote-okat és a chatet ki lehet kapcsolni, a skinek egyedi hangjait viszont külön-külön nem.

Headhunter Nidalee

Szinte teljesen láthatatlan az a dárda, amelyik a karakter legfőbb sebzésének forrása. Emellett az sem túl előnyös, hogy a hitboxával is mintha lennének problémák, ugyanis nem mindig kéne betalálnia vagy épp misselnie ezeknek az emberi formában eleresztett Q-knak.

God-King Darius

Vitathatatlanul az egyik legütősebb legendás skinről van szó, azonban az a rengeteg hanghatás, amelyet kiad a képességek használata közben, (Runeterra) világból ki tudja kergeti az ellenfeleket. 

Zombie Brand

Mivel állandóan hadonászik a kezével ez a legendary skin, ezért nem lehet tökéletesen olvasni azt a pillanatot, amikor ténylegesen elkezdi a képességek castolását.

Moo Cow Alistar

A fenti videóban egy órán keresztül hallgathatod, ahogy veri a kolompját a bika, amelyet nem lehet megfejni.

iBlitzcrank

A nagyobb versenyeken tiltott hőskinézetnek számít, ugyanis nem lehet tökéletesen látni a Q képességének animációját. Mivel az egész karakter a megfelelő behúzásokra épül, így érthető az ellenfelek felháborodása amiatt, hogy sima Solo Queue-ban szabadon használhatja bárki az iBlitzcranket.

Számodra melyik az a skin, amelyet a legszívesebben örökre kitiltanál a LoL-ból?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mit nehezebb észrevenni: Headhunter Nidalee dárdáját vagy az iBlitzcrank hookját?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.