FIFA 23: Kiszivárgott a következő promó

FIFA 23: Kiszivárgott a következő promó

Kiderült, mi váltja a Winter Wildcards eseményt.

A FIFA 23 életében nem jelent túl nagy változást a tény, hogy a naptárak már 2023-at mutatnak. Ugyan a Winter Wildcards végével hivatalosan is lezárul 2022, a vonat nem áll meg, és továbbra is várhatjuk, hogy folyamatosan érkezzenek az újabb és újabb tartalmak. Kiderült ugyanis, hogy mi követi a WW-t.

Egy vadonatúj eseményt kapunk, ugyanis egy szivárogtatásnak köszönhetően kiderült, hogy a FUT Centurions érkezik január 6-án, pénteken. A megszokott 19 órás váltással számolhatunk, mint a korábbi promók esetében. A várakozások szerint ez is két hetes lesz, vagyis érkezik majd két csapatnyi új kártya is. Az első január 6-tól 13-ig, a második pedig január 13-tól 20-ig lesz elérhető a packokban. Emellé két mini-kiadás is érkezik majd 8-án és 14-én.

Sajnos még hivatalos bejelentés nem érkezett, így nem sokat tudunk arról, hogy mire is számítsunk. Egy kicsit töltelék-esemény lesz abból a szempontból, hogy a játékosokat valószínűleg inkább már az ezt követő Team of the Year tartja lázban, amely a játék legjobbjai közé tartozó kártyákat nyújt majd. Pontosan azt se tudjuk mire utal ez a cím, lehetséges, hogy olyan játékosokat érint, akik átléptek valamilyen 100-as határt, például gólt a klubjukban vagy szereplést a válogatottban. Azonban ez mind csak találgatás egyelőre. Viszont ha Donknak hiszünk, akkor a FUT Captains promóhoz lesz hasonló. Ebben az esetben az elnevezés utalhat a római légiók parancsnokára is, amit valamennyire a kártyadizájn is megerősít. Plusz a leakelt képen a Dortmund csapatkapitánya, Marco Reus látható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod már a következő promót?

  • 100 %
  • 0 %