FIFA 23: Ryan Reynolds is hallható a játékban

FIFA 23: Ryan Reynolds is hallható a játékban

A klubot nagy érdeklődés övezi Reynolds érkezése óta.

A Wrexham új hollywoodi tulajdonosi körének története az elmúlt bő egy évben megragadta a futballvilágot, mióta Ryan Reynolds és Rob McElhenney megvették a walesi klubot.

Bár még mindig a National League-ben szerepelnek, amely félprofi és az ötödosztálynak minősül, óriási érdeklődés övezi őket, az internet sztárjai, annak ellenére, hogy egy pici klubról beszélünk. Amely egyébként a harmadik legrégebbi futballegyesület a világon, 1864-ben alapították. A TikTok szponzorálja őket, saját dokumentumfilm-sorozatot készítettek a Welcome to Wrexham címmel, és a FIFA 23-ban is szerepelnek, annak ellenére, hogy a National League nem licencelt bajnokság. 

Azonban a játékosok gyenge statjai miatt ennek ellenére kevesen játszanak a csapattal, pedig megéri! Ugyanis a fejlesztők elrejtettek egy easter egget a játékban, aminek köszönhetően hallhatjuk Ryan Reynoldsot és Rob McElhenney-t is a játékban. Amennyiben Wrexhammel játszol a Liverpool vagy a Stockport County ellen, akkor a két hollywoodi színész a rájuk jellemző komikus stílusban vezetik fel a mérkőzést, természetesen jól odaszúrva a két riválisnak. A mersey-partiak esetében a két klub közti méretbeli különbségen poénkodnak, a Stockport ellen pedig hangot adnak csalódottságuknak, hogy az angolok jutottak fel helyettük tavaly a negyedosztályba. A játékosok persze elkezdték tesztelgetni, hogy más csapatok ellen is van-e ehhez hasonló interakció, de egyelőre úgy tűnik ez a kettő elérhető a FIFA 23-ban. Amely egyébként telitalálat, nem vitték túlzásba, nem erőltetett, Reynolds nem hazudtolta meg magát és okozott néhány fergeteges pillanatot azoknak, akik a Wrexham AFC mellett tették le a voksukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!