Bevédte a She-Hulk képregényírója a Disney+ sorozatát és megmondta a frankót

Bevédte a She-Hulk képregényírója a Disney+ sorozatát és megmondta a frankót

Nem érti, hogy mi a gond a twerkeléssel, illetve szerinte teljes mértékben hű lett a széria a képregényhez.

Nem aratott osztatlan sikert a Disney+-on 2022-ben bemutatott Amazon: Ügyvéd (She-Hulk: Attorney at law) sorozat és akkor még finoman fogalmaztunk. Fura látni, hogy a Rotten Tomatoes oldalán például 92 százalékot kapott a kritikusoktól, miközben a felhasználóknál 33 százaléknál állt meg a mutató. Hiába része az MCU-nak, nem igazán akar működni a formula, mert rengetegen tartják gyerekesnek és borzasztó gyenge minőségűnek a szériát. Erre pedig csak rátett a lapáttal a twerkelős jelenet, melyben a főszereplő Jennifer Walters (Tatiana Maslany) mellett Megan Thee Stallion rapper is tánc közben látható.

A sok negatív kritika eredményeként most Dan Slott – legtöbb She-Hulk képregény írója – szólalt meg és vette védelmébe az alkotást.

„Az emberek nagy része kiakadt azon, hogy She-Hulk egy általa kedvelt népszerű személlyel twerkel... de persze azzal senkinek nem volt gondja, mikor Tony Stark a privát gépén fizetett sztriptíztáncosoknak, hogy szórakoztassák az első Vasember filmben. Hagyjatok már ezzel a kiakadásokkal.”

Persze jöttek is válaszok a tweetjére, és többen is leírták, hogy azért nagy különbség van a két jelenet között. Ezt sem hagyta természetesen szó nélkül Slott:

„Az egyikben a női karakterek önállóan, a saját szórakoztatásukra [táncolnak]. A másikban fizettek nekik, hogy kiszolgálják egy férfi igényeit/vágyait.”

Egyébként a She-Hulk sorozat leginkább a 2004 és 2007 között megjelentetett, Slott által jegyzett képregényekre támaszkodott. Ebben a témában is megosztotta a véleményét, mivel sokan a hitelességet is negatív kritikaként hozták fel és szerinte leginkább olyanoktól lehetett ezt hallani, akik nem is olvasták a képregényeket.

„Bárkinek, aki azt mondja, hogy a She-Hulk nem volt hű a képregényekhez: Én vagyok az a fickó, aki több She-Hulk füzetet írt, mint akárki más. Olvastam minden egyes képregényt az összes She-Hulk sorozatból. A jegyzőkönyv kedvéért elmondom, hogy ez a leghitelesebb képregényből készült MCU-s sorozat.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!