Bukta a Netflix az Assassin's Creed sorozat showrunnerét

Bukta a Netflix az Assassin's Creed sorozat showrunnerét

Jeb Stuart, akinek szerepei a Die Hardtól a Vikings: Valhalla-ig terjednek, 2021-ben csatlakozott a Netflix sorozathoz.

2020 októberében jelentette be a Netflix sokak örömére, hogy élőszereplős Assassin's Creed adaptációt készítenek a Ubisofttal együttműködve. Több, mint két esztendő telt el azóta és egyelőre se híre, se nyoma a sorozatnak. Valószínűleg tehát kell még egy kis idő, hogy minden készen álljon a show munkálatainak elkezdéséhez, bár egy nagy probléma már a kezdetek kezdetén felütötte a fejét. A széria showrunnere, Jeb Stuart ugyanis még azelőtt lelépett, hogy bármi érdemleges munka elindult volna. Egyben egyébként ő lett volna az új alkotás forgatókönyvírója is. Stuart a Collidernek számolt be róla, hogy már nem tagja a stábnak.

Azt viszont nem árulta el pontosan, hogy miért lépett ki a Netflix műsorából, mindössze csak annyit osztott meg, hogy túlságosan is különböztek a nézeteik a sorozattal kapcsolatban.

„Úgy gondolom, hogy a fejesek Los Angelesből Londonba való költözése lehetővé tette a londoni csoport számára, hogy sajnos örököljék az én elképzelésemet, ahelyett, hogy kidolgozták volna a sajátjukat. Szóval szerintem ez így tisztességes és tudom, hogy nagyszerű lesz a sorozat, amikor megjelenik. Szerintem a Ubisoftos srácok fantasztikusak és ez egy fantasztikus franchise, de elérkezett az idő mindkét fél részéről, hogy elváljanak az útjaink.”

Mindenesetre Stuart remek választás lett volna, hiszen elég parádés múlttal rendelkezik. 35 évre visszamenőleg, olyan kasszasikerekben vállalt szerepet íróként és showrunnerként, mint a Die Hard – Drágán add az életed!, a Leviathan, a Megint 48 óra vagy a Just Cause, illetve a 2022-ben bemutatott Vikings: Valhalla sorozat. Ennek fényében az elvesztése fájdalmas lehet a Netflix számára és jelenleg nem tudni, hogy milyen sorsra jut az Assassin's Creed széria.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!