Továbbra sem kerülik el a hibák a FIFA 23-at

Továbbra sem kerülik el a hibák a FIFA 23-at

Még a vb-tartalmak is kellemetlenkednek.

Mondhatjuk, hogy a FIFA 23 közösségnek elege van az Ultimate Team klubjait eltömő, haszontalan világbajnoki játékoselemekből. Az EA korábban azt nyilatkozta, hogy ezek a tárgyak 2023. január 4-én járnak le. Azonban ez nem történt meg, és még mindig ott vannak a klubokban. Az EA azóta kiadott egy közleményt, amelyben elmagyarázza, hogy az összes világbajnoki tárgy eltávolításának folyamata akár három napig is eltarthat.

Mindez ráadásul azután történt, hogy a világbajnoki kampány előtt a FUT játékosok nem is várhatták volna jobban, hogy mit tartogat számukra az EA, de a promók és az egész World Cup mód nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A csalódottságukat ráadásul tetézte ez a sok felesleges tárgy. Miután elérted a hat győzelmet, ami a Swapshoz kellett, teljesen haszontalanná váltak, cserébe zavarják az átláthatóságot. Néhányan már annyira meg szerettek volna szabadulni tőlük, hogy egyesével eladták őket 0 érméért.

Nem csak ezzel vannak problémák a világbajnoki tartalom körül. Most az EA elkezdte kiosztani a játékosok jutalmait a promóció során tett erőfeszítéseikért. Az esemény végi jutalmak megfelelnek annak, hogy a FUT-rajongóknak hány világbajnoki játékost sikerült összegyűjteniük, a legjobb jutalmak természetesen azoknak vannak fenntartva, akiknek a legtöbbet sikerült. Azonban ezek is bebugoltak. Játékosok elmondása szerint „Konzolon egy hibaüzenetet kapsz, amikor megpróbálod begyűjteni, majd a FUT kezdőlapjáról eltűnik a világbajnokság opció. Ha kilépsz a FUT-ból és újra belépsz, ugyanez történik." Másoknak a mobilos appon is hasonló probléma jelent meg, míg volt akinek a csomag rossz tartalmaz jelzett ki. Néhányan azt javasolták megoldásnak, hogy a Web Appon keresztül rendben vannak, érdemes léhet tenni egy próbát, ha te is hibával szembesültél. Úgy tűnik, hiába telt el már közel 2 hét a vb-tartalmak vége óta, még mindig kísért minket ez az esemény.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!