„Nem akarok a következő Rock lenni” – Bautista örül, hogy kilép az MCU-ból

„Nem akarok a következő Rock lenni” – Bautista örül, hogy kilép az MCU-ból

A szintén pankrátori múlttal rendelkező színész drámaibb szerepekre vágyik.

Dave Bautista számára meghatározó esztendő lehet 2023 lehet színészi karrierje szempontjából. Úgy tűnik egyelőre, hogy a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma című film sikerében még mindig úszkálhat, pedig már egy következő bemutatója is esedékes, hiszen szerepet kapott M. Night Shyamalan Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin) című filmjében, valamint a Dűne folytatásában is megtalálható a neve.

Hogy ez miért is fontos?

Szimplán azért, mert Bautista bár hálás az MCU-nak és a Galaxis őrzői trilógiának, mégis nagyon örül, hogy végre búcsút inthet Drax karakterének. Ez egy közel 10 éven át tartó szerep volt számára, melyet hét különböző MCU-projektben öltött magára. Mostanra viszont már alig várta, hogy maga mögött hagyja a szuperhősködést.

„Nagyon hálás vagyok Draxért. Szeretem őt, de hatalmas megkönnyebbülés [hogy vége]. Nem volt minden kellemes és nehéz volt ezt a szerepet játszani. A sminkelési folyamat kikészített. Ráadásul nem akarom, hogy Drax legyen az örökségem. – ez egy buta szerep, és én drámaibb vizekre szeretnék evezni. Soha nem akartam a következő Rock lenni, csak egy kib***ott jó színész. Egy megbecsült színész.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IGN (@igndotcom) által megosztott bejegyzés

Bautista azt is elmondta, hogy a 2023-as filmes projektjei nagy lépést jelentenek a helyes irányba. Shyamalan új thrilleréről a következőket állította:

„Ez messze a legtöbb, amit valaha filmben beszéltem. Sok-sok oldalnyi monológom van, ráadásul nem is volt olcsó a forgatás. Egy kamerával oldották meg a dolgot, így nem volt meg a szerkesztés luxusa. Egyetlen lehetőséged van ilyenkor, ezért a tökéletes alakításra van szükséged. Ez pedig nagy nyomást helyez az emberre. Szeretnék minden dialógusomra pontosan emlékezni, de azt nem szeretném, ha emiatt kevésbé tudnám átélni a jeleneteimet.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!