A Stranger Things sztárja szuperhős lehet az MCU-ban

A Stranger Things sztárja szuperhős lehet az MCU-ban

A Marvel Studios állítólag a Stranger Thingsben nagyszerű alakítást nyújtó Sadie Sinket nézte ki magának, aki így nagy szerepet játszhatna a Marvel Cinematic Universe 5. fázisában.

Úgy tűnik jo dolog a Stranger Things stábjában szerepelni és nem csak azért mert az egyik legnépszerűbb sorozat. Azért is jó elfoglaltság, mert a benne szereplő színészek más, nagyobb volumenű alkotásokban is szerepet kaphatnak. Ott volt például David Harbour, aki már feltűnt a Black Widowban, de a Thunderboltsból sem fog hiányozni. A 2024-es Deadpool 3 rendezői székét pedig a Stranger Thingsért is felelős Shawn Levy foglalhatja el.

Rajtuk kívül pedig Sadie Sink lehet az MCU következő szereplője. A fiatal színésznő nevét már egy korábbi X-Men filmmel is szóba hoztak, és a pletykák szerint Jean Gray bőrébe bújhatott volna. Azonban most úgy látszik, hogy egy másik szóbeszéd bizonyulhat igaznak, Sink ugyanis benne lehet az MCU 5. fázisában. A Marvel Studios Spoilers Reddit moderátorcsapata megbízható forrásaikra hivatkozva dobták be Sadie Sink nevét, ugyanis elmondásuk szerint a Marvel Studios bemutatja a 2024-es Thunderboltsban Songbird-öt, és azt szeretnék, ha a fiatal színésznő játszaná el a karaktert. Figyelembe véve, hogy Sadie Sinknek mekkora neve lett a tévézés modern korszakában, tehetsége és elismertsége sokat segíthetne Songbird életre keltésében.

Ki az a Songbird?

A valódi neve Melissa Gold. Songbird kemény neveltetésben részesült, hiszen édesanyja börtönben volt, míg édesapja alkoholista volt. Később szert tett egy speciális készülékre, amely a hangját erős fegyverré tette. Képes például visszhangot vagy hipnotizáló dalt használni az ellenségek felkutatására és megbénítására, a hangjában rejlő hatalmas erő pedig szinte bárkit cselekvőképtelenné tehet.

Az antihős jellegzetes frizurájáról is ismert, miután hosszú fehér tincseit vörös vagy rózsaszín csíkokkal turbóztva fel. Sadie Sinknek egyébként emlékezetes vörös haja már alapból segíthet, hogy gond nélkül eljátssza ezt a szerepet, és mivel még csak 20 éves, tökéletes választás lenne az Marvel Studios részéről.

2022 novemberében már pletykáltak egy MCU-szerepről Sinkkel kapcsolatban, és bár akkor határozottan tagadta ezt a spekulációt, bevallotta, hogy látott róla rajongói koncepciót, ami alapján hajlandó lenne szerepet vállalni szuperhősfilmben, ha felajánlanák neki. Ezek így együttesen tehát elég bíztató jelek a jövőre nézve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!