Kang és Scott alkut köt A Hangya és a Darázs: Kvantumánia legújabb trailerében

Kang és Scott alkut köt A Hangya és a Darázs: Kvantumánia legújabb trailerében

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia vadonatúj előzetest kapott a hétfő esti College Football Playoff National Championship döntőjén és, mint kiderült nem egy, hanem jó néhány Paul Rudd is szerepelt benne.

Az új trailerből kiderül, hogy Scott Lang alkut köt a multiverzum újdonsült gazemberével, Kanggel, a Hódítóval – akit Jonathan Majors alakít – és megpróbálja visszaszerezni azt az öt évet, amelyet a Bosszúállók: Végjáték során. Ezalatt az idő alatt lánya, Cassie Langből tinédzser lett, és úgy tűnik, Scott mindent megtesz azért, hogy pótolja vele az elvesztegetett időt. Persze aztán a Kanggal kötött megállapodása a visszájára fordul, emiatt aztán még önmagát is hajlandó feláldozni. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen a rövid kedvcsináló során két Hangya is találkozik egymással, és szép lassan aztán egyre többen jutnak el a Kvantum Birodalomba. Nagyon úgy tűnik, hogy a humoros karakter a kalandozásai végére egyre drámaibb fordulatokkal szembesül, ami így első ránézésre nagyon jót tesz a szuperhősnek.

Peyton Reed rendező Hangya-trilógiájának harmadik része visszahozza Evangeline Lillyt, Michael Douglast és Michelle Pfeiffert is Janet van Dyne, azaz Wasp, Hank Pym feltaláló és Hope van Dyne szerepében. Hozzájuk csatlakozik Kathryn Newton is, mint Scott lánya. Az előzetes továbbá bepillantást enged Kang személyiségébe, aki legutóbb a Loki első évadának fináléjában tűnt fel. A lila-zöld palástos gazember az MCU jelenlegi Multiverse Saga egyik nagy főellensége lesz. Ezt korábban a 2022-es San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige fedte fel, miután elmondta, hogy az MCU 5. és 6. fázisának felhozatalában két Bosszúállók filmmel készülnek. Ezek közül az első Bosszúállók A Kang alcímet viseli.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyébként 2023. február 17-én kerül a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!