Meggondolta magát a Netflix, mégis elkaszálták az Inside Job 2. szezonját

Meggondolta magát a Netflix, mégis elkaszálták az Inside Job 2. szezonját

Az Inside Job alkotója, Shion Takeuchi megerősítette, hogy törölték az animációs sorozatot és végül nem tér vissza a második évadra a Netflixen.

Néha talán maga a Netflix sem tudja, hogy mitévő legyen. Most például az előzetesen berendelt Inside Job második szezonjáról döntöttek úgy, hogy végül nem valósul meg. Először csak valami rossz pletykának tűnt a dolog, a rajongók elégedetlenségét azonban végül tovább fokozta Shion Takeuchi, a sorozat készítője, miután Twitteren erősítette meg a szomorú hírt:

„Sajnálom srácok, ez igaz. Összetört szívvel vagyok kénytelen megerősíteni, hogy a Netflix úgy döntött, lemond az Inside Job 2. évadáról. Az évek során ezek a karakterek igazi emberekké váltak számomra és le vagyok döbbenve, hogy nem láthatom, ahogy felnőnek. Reagan és Brett megérdemelték volna, hogy lezáruljon a történetük és végre megtalálják a boldogságot. Örültem volna, ha megoszthattam volna mindannyiótokkal, ami rájuk várt. Mindenkinek, aki megnézte, köszönöm, hogy elkísért minket az úton. Bár szomorú vagyok, segít a tudat, hogy vannak olyan emberek, akiknek ugyanolyan fontosak ezek a karakterek, mint nekem.”

Az Inside Job első részét 2021. október 22-én mutatták be a Netflixen, és az első évad ezen szakasza 10 epizódból áll. A sorozat 2022. november 18-án visszatért a második szakaszával, amely nyolc epizóddal bővítette ki a történetet. Aztán 2022. júniusában jött a jó hír, hiszen bejelentették, hogy az Inside Jobnak lesz egy teljes hosszúságú második szezonja is. Mostanra viszont kiderült, hogy elhamarkodottan hozott döntést tavaly a Netflix.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!