FIFA 23: Újabb ICON-lapok szivárogtak ki

Egyelőre ezek nem megerősített információk, de bővülhet az ikonok mezőnye.

Hétfőn az EA leleplezte a 2022-es évre vonatkozó Team of the Year jelöltjeinek listáját, összesen 100 játékost, kapusokra, védőkre, középpályásokra és támadókra bontva. Tegnap óta pedig él a szavazás, a közösségnek egy hete van arra, hogy kiválassza azt a 11 játékost, akik majd a TOTY XI-t alkotják a promó január 20-i indulásakor. Azoknak sem kell csüggedni, akiknek a kedvence a bővített listán ott van, de a kezdőbe nem jutott be, van esélye később bejutni 12. tagként és Team of the Year kártyát kapni.

Azonban nem csak ők érintettek a Team of the Year promó kapcsán. Várhatóan sok SBC és Objective érkezik az esemény során, ahogy egyébként az történni szokott általában a promóciók alatt. De a TOTY az év talán legfontosabb eseménye, az itt érkező kártyák a teljes FIFA-ciklusban meghatározzák a klubok kezdőit, hónapokig (az Team of the Season kezdetéig) biztosan a legjobb lapok között lesznek. Úgy tűnik, hogy ezúttal nem „csak" a szokásos verziók érkeznek, hanem a hírek szerint két féle ICON-csomagot is kapunk. Az egyik a TOTY Icons, a másik az Alternate Reality ICONs. 

Az ICON-verziók a TOTY mellett szintén a legjobbak között vannak, a futball történelmének legnagyobb legendái kapnak ilyen lapot. Alapvetően Base, Mid és Prime verziók elérhetőek belőlük, de ebben a szezonban a vb miatt már kaptunk WC ICON-kártyákat is. Ennek megfelelően az áruk is nagyon magas, nem egyszerű hozzájuk jutni. Kiket tartalmazhatnak ezek az új fajta tárgyak? A TOTY a nevéből adódóan olyan játékosokat tartalmazhat, akik már rendelkeznek ICON-verzióval és voltak tagjai Év csapatának. Ilyen lenne például Wayne Rooney, Iker Casillas vagy épp Xavi, de Xabi Alonso, Philipp Lahm, Nemanja Vidic és Steven Gerrard is megfelel a követelményeknek. Más feltevés szerint az is lehet, hogy olyan játékosok, akik lehettek volna TOTY-tagok, de még az Ultimate Team éra előtt visszavonultak.

Az alternatív valóság „már nem ennyire egyszerű". Várhatóan itt köszönthetünk új arcokat is. Esetleg olyan játékosok alkothatják, akiknél sokáig úgy tűnt, meg se állnak a legenda státuszig, mégsem úgy alakult a karrierjük. Azonban az is lehet, hogy olyan jelenleg aktív futballisták kapnak ilyet, akik jó eséllyel visszavonulásuk után kapnak ICON-lapot. Ilyen például Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Luka Modric, Karim Benzema vagy épp Zlatan Ibrahimovic. Sajnos ezek még csak feltevések, reméljük az EA hamarosan több információval szolgál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te leadtad már a szavazatodat a Team of the Yearre?