LoL: Katasztrofálisra sikerült a 2023-as szezon hivatalos kedvcsináló videója

LoL: Katasztrofálisra sikerült a 2023-as szezon hivatalos kedvcsináló videója

Tulajdonképpen ennek az egész videónak ebben a formában semmi értelme nem volt.

Csalódásukat és felháborodásukat fejezték ki az idézők amiatt, hogy mennyire egyszerű, üres, unalmas már-már steril lett a The Brink of Infinity (A végtelenség széle). Ezzel a videóval nyitotta meg a Riot Games hivatalosan a 2023-as League of Legends szezont, de bár ne tette volna. Ha csak visszaemlékeztek a 2022-es The Callra (A hívásra), akkor máris kavaroghatnak a fejetekben a kérdések az animátorok felé. A tegnap megjelent cinematic olyan, mint egy vizuális próbaanyag, avagy nagyon szép és látványos magas textúrák mellett az Idézők szurdoka, de ennél többet egyszerűen nem ad ez a 2 perces anyag.

Mi hiányzik a 2023-as szezon hivatalos animációs videójából?

  • Hősök: Egyetlen hős sem bukkan fel az egész videóban (lehet Evelynn és Teemo ott rejtőzik valahol, de ezt nehéz lesz lenyomni a felhasználók torkán)
  • Az ének: Konkrétan senki sem énekel, hanem helyette az angol castereket, valamint néhány karakter szájába adott mondatát hallhatjátok
  • A lendület: Lassú, monoton, nincs íve, az egészet jobb elfelejteni
  • Az egyediség: Híres arról a Riot, hogy elképesztően látványos és izgalmas formában mesél el egy-egy történetet Runeterra világából. Ennek itt nyoma sincs

A legnagyobb közösségi fórumon több poszt született arról, hogy a Riot konkrétan arcon csapta a játékosokat. Az influenszerek közül Broxah vállalta magára elsőként azt a nem túl kellemes feladatot, hogy véleményt nyilvánítson a videóról.

A Fnatic egykori dzsungelese is említette a VALORANTot, ami nem véletlen. A Riot Games másik húzócímébe talicskával tolják a pénzt, amelynek megvan az eredménye. A népszerű FPS 2022-ben az év e-sport játéka lett, de elég csak ránézni egy skinbemutatóra. A befektetett idő és energia meghozta az eredményt, nem győzték a gamerek magasztalni az animátorok munkáját.

Remélhetőleg a Riot tanul az esetből, így a jövőben újra színvonalas animációkkal jelentkezik majd a világ legnépszerűbb e-sport játékának fejlesztője és kiadója.

Tudják a készítők is, hogy vaj van a fülük mögött, ezért egy rövid posztot osztottak meg a közösségi oldalaikon, amelyben elmagyarázzák a helyzetet.

Kiemelte a cég, hogy "előre nem tervezett körülmények" miatt kellett ebbe az irányba eltolni a videót. Ezután ráerősítettek arra, hogy a jövőben még átláthatóbbak lesznek, többet kommunikálnak és megosztanak egy-két részletet arról a "befektetésről", ami megalapozza a LoL jövőjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az új szezon animációs videója?