Két év után most először emel árat az HBO Max

Két év után most először emel árat az HBO Max

Így sem lesz azért vészes, persze azt sose tudni, hogy mikor jön majd a következő emelés, meg a következő, meg a következő...

Néhány év alatt mindennapjaink része lett a streaming, már-már megelőzve a klasszikus TV-s szolgáltatásokat. Az egyik legnagyobb szolgáltató egyértelműen az HBO Max, ahol most olyan lépésre szánták el magukat, amire két éve nem volt példa. Tavasztól többe kerül majd az előfizetés!

Idén tavasszal indul majd a megújult HBO Max, amiben már benne lesz a Discovery+ is. Ha minden igaz ez a szolgáltatás a Max nevet kapja majd és az új fejezet kezdetét máris áremeléssel ünnepli a vállalat. A Warner vezetősége szerint a piaci nyomás miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy rögtön számukra is kedvező árakon induljanak, elsőként olyan olcsó rendszert kell kialakítaniuk, amivel gyorsan és hatalmas előfizetőitáborra tesznek szert. Miután ez megvan, jöhet az üzlet azon része, amikor már olyan árakat szabnak, hogy az profitot termeljen nekik.

A valóságban ez egy dolláros áremelést jelent majd tavasztól, a Max elindulásától ugyanis havi 15 helyett 16 dollár lesz a reklámmentes szolgáltatás díja. A cég szerint az extra bevételt a felhasználói élmény javítására és a szolgáltatás kibővítésére költik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!