Új limitált játékmód érkezik! - Részletek és bocsánatkérés, Riot Meddler előadásában

Új limitált játékmód érkezik! - Részletek és bocsánatkérés, Riot Meddler előadásában

Lássuk mi lesz belőle.

Ha az jön szóba, hogy Nexus Blitz vagy Black Star vagy Odyssey, akkor a legtöbbünknek beugrik valamelyik esemény és persze a hozzátartozó játékmód is. A sokszor egy-egy skin család bevezetéséhez kötött, limitált idejű megmérettetések eddig felemás sikert arattak. A PVE dolgokat mindenki kipróbálta, a játékosok egy részének nagyon tetszett. De persze a másik oldal is hangos volt, akik szerint ebben sokkal több lehetőség volt ebben. Ettől függetlenül, a rajongók már rég várnak valami újat és most a Riot be is jelentette, hogy idén kapunk valami újat.

Riot Meddler és Brightmoon videója sok szempontból is ígéretesnek tűnik. Kezdésnek beszéltek arról, hogy ez az évkezdés bizony nem úgy ment, ahogy azt eltervezték, sőt ki is mondták, hogy bizony itt bőven félrementek a dolgok. A leginkább kiemelt anyag a cinematic volt, ami bizony sokaknál kiverte a biztosítékot. 

De ezen kívül a másik fontos aspektus a limitált idejű játékmódok volt, pontosabban azok hiánya. Főleg a Covid ideje alatt bizony csak pörögtek a már eddig számtalanszor bepakolt Urfok, Arurfok, Nexus Blitzek meg még ki tudja mik. A közös az volt bennük, hogy már mindegyiket láttuk előtte. Viszont most úgy tűnik, hogy ennek vége. 2023 nyarán jön az új játékmód.

2v2v2v2

Az elmondás alapján pedig az egész egy igazi káosz lesz. A játékban 4 csapat vesz részt és csapatonként két ember áll majd csatarendbe. Szinte biztos, hogy mindenki egy-egy hőst irányít majd, de az már nem teljesen biztos, hogy mindenki ott lesz majd. Talán az egész kicsit majd olyan lesz, mint az Odyssey, ahol a lehetőségeink bőven korlátozottak voltak. Persze a nyarat még meg kell várni, hiszen a fejlesztők ígérete akkorra szól. Viszont, ha maradnak a régi szokások, márpedig a Riot valszeg nem hagy ki ekkora ziccert, akkor egy teljesen új skin család is érkezik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.