Tom Clancy's The Rainbow Six-film készül és már megvan a főszereplő is

Tom Clancy's The Rainbow Six-film készül és már megvan a főszereplő is

A Tom Clancy-adaptáció a 2021-es Bűntudat nélkül (Without Remorse) akciófilm folytatása lesz.

A Paramount égisze alatt készítik el Tom Clancy újabb művéből a filmes univerzum legújabb üdvöskéjét, a Rainbow Sixet. A produkció olyannyira jól áll, hogy már sikerült rendezőt és főszereplőt is találni hozzá, bár utóbbi esetében nem volt nehéz dolga a kiadónak, hiszen Michael B. Jordan feltűnt már a – szintén Tom Clancy műből készült – Bűntudat nélkül című alkotásban, ami gyakorlatilag az első felvonása volt a franchise-nak és a színész által életre keltett John T. Clark (valódi neve a történetben John Terence Kelly) eredettörténeteként is szolgált.

Legalább akkora hír viszont az is, hogy a filmért nem más lesz a felelős, mint a John Wick széria rendezője, Chad Stahelskit.

Egyelőre viszont a forgatókönyv, ezáltal a sztori sem ismert. Annyit lehet tudni, hogy Jordan ismét a Navy SEAL-ből lett CIA-ügynököt, John Clarkot fogja alakítani, Tom Clancy egyik legnépszerűbb karakterét, aki a néhai író Jack Ryan kémkönyveiben is több ízben szerepelt. Két regény főcímeként is szolgált, egyik a Without Remorse, míg a másik a Rainbow Six, amelyből videojáték-sorozat született.


Bűntudat nélkül előzetese

A Bűntudat nélkül Clarkot előéletét mutatja be, de mivel a járvány idején készült, nem sokkal a mozikba kerülés előtt a Paramount átrakta a filmet az Amazonra, ahol 2021. április 30-án debütált. A folytatást a Paramount első körben a mozikban kívánja bemutatni a források szerint, bár a végső döntést csak a munkálatok későbbi szakaszában hozzák meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!