Súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner

Súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner

Állapota kritikus, de stabil.

Vasárnap mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani Jeremy Rennert, miután súlyos balesetet szenvedett hókotrás közben. 

„Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van a sérülések miatt, amiket egy időjárással kapcsolatos balesetben szenvedett el, miközben havat kotort a mai nap folyamán” – nyilatkozta a színész szóvivője vasárnap késő este. „A családja vele van, és kiváló ellátásban részesül” – tette hozzá.

A kétszeres Oscar-jelölt színésznek (A bombák földjén (The Hurt Locker) és A tolvajok városa (The Town)) van egy farmja a Tahoe-tó felett, a Sierra Nevada hegységben. A régiót szilveszter éjjelén különösen nagy téli vihar sújtotta, amelynek következtében 35 ezer otthonban nem volt áram. Azonban már előtte sem volt rózsás a helyzet, ugyanis már december 13-án osztott meg egy fotót a betemetett autójáról, azzal a megjegyzéssel, hogy „A Tahoe-tavi hóesés nem vicc”.

Az Egyesült Államokat december közepe óta szokatlan hideg és heves hóviharok sújtják, rengeteg háztartásban elment az áram, és legalább ötvenen vesztették már életüket. A bombaciklon nevű időjárási jelenség hatására Kanada és Amerika nagy részén 20-30 fokkal esett vissza a hőmérséklet, sok helyen kritikus a helyzet. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!