A mesterséges intelligencia mókás 80-as évekbeli sitcomot faragott a Family Guyból

A mesterséges intelligencia mókás 80-as évekbeli sitcomot faragott a Family Guyból

Úgy tűnik, hogy lassan semmi sem lehetetlen a mesterséges intelligencia előtt.

Ahogy haladunk előre az időben úgy válik egyre fontosabbá és egyre több területen használhatóvá a mesterséges intelligencia. Persze még a legtöbb esetben nem elég kiforrott a technológia, de az már most látszik, hogy a következő évtizedekben sok területen jelentős befolyással bír majd és akár komplett szakmákat is rájuk fognak bízni.

Nincs ez másként a szórakoztatóiparban sem, ráadásul a tartalomkészítők napról napra egyre jobban táplálják a mesterséges intelligencia gépezetét. Elég csak a képalkotó programokra gondolni, mint például az OpenArt vagy a már programozásra is képes ChatGPT-re. Időnként azért még rögtön meg lehet mondani, hogy nem ember alkotta, de aztán van mikor nagyon beletrafál egy-egy applikáció és eldobjuk az agyunkat mire képes.

Aztán vannak olyan kirívó ötletek például, hogy vajon hogyan nézne ki a Family Guy mondjuk 1980-as évek élőszereplős komédiájaként. A Lyrical Realms által a YouTube-on megosztott videó a Family Guy élőszereplős változatának intróját mutatja be, a Family Matters dallamával kiegészítve. Peter Griffinék amúgyis népszerűek, hiszen a család alfahímje akár a Fortniteban is tiszteletét teheti hamarosan.

Az nem világos, hogy a karaktereket kiről mintázták, kivéve Chris Griffint, aki egyértelműen Chris Farley-ra akar hasonlítani. Ráadásul van némi trükk is a dologban, hiszen Brian egy közönséges labradorként van ábrázolva.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!