Hirdetés

A mesterséges intelligencia mókás 80-as évekbeli sitcomot faragott a Family Guyból

Úgy tűnik, hogy lassan semmi sem lehetetlen a mesterséges intelligencia előtt.

Hirdetés

Ahogy haladunk előre az időben úgy válik egyre fontosabbá és egyre több területen használhatóvá a mesterséges intelligencia. Persze még a legtöbb esetben nem elég kiforrott a technológia, de az már most látszik, hogy a következő évtizedekben sok területen jelentős befolyással bír majd és akár komplett szakmákat is rájuk fognak bízni.

Nincs ez másként a szórakoztatóiparban sem, ráadásul a tartalomkészítők napról napra egyre jobban táplálják a mesterséges intelligencia gépezetét. Elég csak a képalkotó programokra gondolni, mint például az OpenArt vagy a már programozásra is képes ChatGPT-re. Időnként azért még rögtön meg lehet mondani, hogy nem ember alkotta, de aztán van mikor nagyon beletrafál egy-egy applikáció és eldobjuk az agyunkat mire képes.

Aztán vannak olyan kirívó ötletek például, hogy vajon hogyan nézne ki a Family Guy mondjuk 1980-as évek élőszereplős komédiájaként. A Lyrical Realms által a YouTube-on megosztott videó a Family Guy élőszereplős változatának intróját mutatja be, a Family Matters dallamával kiegészítve. Peter Griffinék amúgyis népszerűek, hiszen a család alfahímje akár a Fortniteban is tiszteletét teheti hamarosan.

Az nem világos, hogy a karaktereket kiről mintázták, kivéve Chris Griffint, aki egyértelműen Chris Farley-ra akar hasonlítani. Ráadásul van némi trükk is a dologban, hiszen Brian egy közönséges labradorként van ábrázolva.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - A középkori Japánba kalauzol minket az A sógun, kizárólag a Disney+ felületén

A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun” itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.

Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés