Ezekkel az újdonságokkal vár februárban a Disney+

Februárban sem maradunk Disney+-os újdonságok nélkül, hát hogy is maradhatnánk?!

A február és Valentin-nap közeledtével számos romantikus film és sorozat elérhető a Disney+-on. Természetesen nem csak romantikus tartalmakkal találhatóak a streaming felületen, februárban jön a Fleishman bajban van (Fleishman is in Trouble) című sorozat, amelyben Jesse Eisenberg és Claire Danes egy zűrös váláson áteső manhattani házaspárt alakít.

FLEISHMAN BAJBAN VAN - február 22.

A Fleishman bajban van (Fleishman Is In Trouble) a nemrég elvált, 41 éves Toby Fleishman (Jesse Eisenberg) története, aki olyan sikerrel merül el az online társkeresés szép új világában, amilyen sikerre fiatalon, mielőtt az orvosi egyetem vége felé megnősült, csak áhítozhatott. Ám épp az első, szexuális szabadságban fürdőző nyara elején eltűnik a volt felesége, Rachel, és Tobyra marad a 11 éves Hannah és a 9 éves Solly, ráadásul semmit nem tud Rachel hollétéről, vagy hogy tervez-e hazatérni. Miközben a gyereknevelés, a régi barátai, Libby és Seth visszatérése, a kórházban régóta esedékes lehetséges előléptetés - és a Manhattan által tálcán kínált, összes elérhető nő - között egyensúlyozik, rájön, hogy addig nem fogja megtudni, mi történt Rachellel, amíg végre szembe nem néz azzal, mi történt a házasságukkal.

FEKETE PÁRDUC 2 - február 1.

Ramonda királynő (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) és a rettegett Dora Milaje (köztük Florence Kasumba) szeretett T’Challa királyuk halála után harcba szállnak, hogy megvédjék nemzetüket az életükbe beavatkozó világhatalmakkal szemben. Miközben a vakandaiak próbálnak megbékélni azzal, hogy új fejezet kezdődik országuk életében, a hősöknek össze kell állniuk Nakiával, a vérebbel (Lupita Nyong’o) és Everett K. Ross-szal (Martin Freeman), hogy új útra terelhessék a Vakandai Királyságot. A Fekete Párduc 2. (Black Panther: Wakanda Forever) forgatókönyvét Ryan Coogler és Joe Robert Cole jegyzi, a rendezői székben pedig Ryan Coogler foglalt helyet. A Marvel stúdió filmjében bemutatkozik Tenoch Huerta Mejía mint Namor, egy rejtett tenger alatti nemzet uralkodója, a főszerepekben pedig Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena és Alex Livinalli látható.

A PROUD CSALÁD: KAMASZOK ÉS PANASZOK - február 1.

A népszerű sorozat folytatásában, A Proud család: Kamaszok és panaszokban a tizennégy éves Penny Proud és családja mindennapos kalandjait és csetlés-botlásait követhetjük nyomon, sok humorral érzelemmel. A 2020-as évek az anyuka, Trudy számára új karriert hoznak, Oscar, az apuka számára még vadabb álmokat, és Pennynek új kihívásokat, többek közt egy társadalmi kérdésekre érzékeny új szomszéd személyében, aki szerint Penny sokat tanulhat tőle.

Szerelem a Disney+-on!

Február 14-én a Disney+ Valentin-napi gyűjteménnyel készül a szerelmesek vagy épp a szerelemre vágyók számára. Akiknek pedig máris elegük van a rózsaszín ünnepből, azok megnézhetik a női barátságokról, problémás kapcsolatokról és a függetlenségről szóló filmeket és sorozatokat, amelyek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak Valentin-napon is!

  • Romy és Michele - Szőkébe nem üt a mennykő
  • Hazudj!
  • Öreglányok
  • Dögölj meg John Tucker
  • Párduclányok
  • Vadon

SZINTÉN FEBRUÁRBAN ÉRKEZIK A DISNEY+-RA

  • A bajkeverő
  • Ellopott fiatalság: Egy szekta karmaiban
  • Nevezzük szerelemnek
  • Chef vs Wild
  • Halál a kampuszban

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!