Hirdetés

Most akkor Lars Mikkelsen lesz Thrawn főadmirális vagy sem?

A válasza aligha fogja felvidítani a rajongókat.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

_Arról pletykálnak, hogy Thrawn főadmirális feltűnik majd a Disney+ streamingplatformra érkező Ashoka című élőszereplős sorozatban is, amelyben a főszereplő Jedi-lovagot Rosario Dawnson alakítja. Thrawn korábban feltűnt már az animációs sorozatban is, a Star Wars Rebelsben is és az Ashoka részben ennek a népszerű animációs sorozatnak a folytatása lesz, olyanok ikonikus szereplőkkel, mint Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) és Ezra Bridger (Eman Esfandi), de lehet, hogy Lars Mikkelsen is visszatér. Ő szólaltatta meg a Lázadókban Thrawn főadmirálist, ezért röppent fel a hír, hogy ő játszhatná el az élőszereplős változatát is.

A dán színész az Express.co.uk-nak beszélt a Star Wars univerzumába való visszatéréséről szóló pletykákról. Sajnos az élőszereplős sorozatban Thrawn szereposztása továbbra is rejtély, illetve maga Lars sem igazán tudott pozitívan nyilatkozni.

Amikor a szerep újrajátszásáról kérdezték, Lars kínjában csak nevetni tudott, mivel egyelőre semmit sem erősítettek meg ezzel kapcsolatban.

„Nem kerestek meg az ügyben eddig.” – mondta a visszatérésével kapcsolatban.

Amit szintén elmondott, hogy ő nyitott lenne egy ilyesfajta visszatérésre is és benne lenne, ha újra eljátszhatná Thrawn főadmirálist, immáron élőben. Már csak azért sem lenne rossz negatív karakterként Lars, mert az utóbbi évtizedben a tévésorozatok egyik legmeghatározóbb gonosztevőjévé vált, olyan szériákban, mint a Sherlock, Devils vagy a House of Cards.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!