A Wednesday sztárját, Percy Hynes White-ot szexuális zaklatással vádolják

A nagysikerű Netflix szériában szerepet kapó Percy Hynes White-ot szexuális zaklatással és rasszizmussal vádolják, a rajongók pedig a sorozatból való eltávolítását követelik.

A közösségi médiában megosztott információk szerint Percy Hynes White (Xavier Thorpe-ot alakította a 2022-es sikersorozatban) a rajongók kereszttüzébe került. Egyre több #cancelpercy hashtaggel ellátott poszt kerül fel az különböző közösségi platformra és ezek alapján úgy tűnik White korábban lányokat zaklatott és manipulált. A botrányt egy bizonyos @milkievich nevű felhasználó robbantotta ki, és a lányokkal szemben elkövetett erőszakos tetteken túl elvileg van egy felvétel is, ahol rasszista kijelentéseket tett White.

A bejegyzés több ezer retweetet, lájkot és több millió megtekintést hozott össze a platformon, és ez elég hamar odáig fajult, hogy a rajongók szeretnék, ha eltávolítanák a színészt a Wednesday folytatásából. Ugyanez a felhasználó megosztott egy képet azokról az üzenetről, amelyben részletesen leírják a White elleni vádakat.

Ezek alapján az rajzolódik ki, hogy White szívesen rendezett bulikat, ahová kifejezetten csinos nőket hívott meg, majd leitatta és kihasználta őket. Elvileg megtörtént az is, hogy White jóváhagyásával a szeme láttára erőszakolták meg az egyik lányt a barátai.

White egyelőre nem kommentálta az ellene felhozott vádakat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!