Hat év után végre megvalósulhat a Legyőzhetetlen mozifilm is

Hat év után végre megvalósulhat a Legyőzhetetlen mozifilm is

Forgatókönyvírója már van a projektnek, és most a képregény alkotója hozott jó híreket a hat éve tervben lévő alkotás kapcsán.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Legyőzhetetlen (Invincible), és ez leginkább a Prime Video streamingplatformon futó sorozatnak köszönhető, amelynek kapcsán nemrégiben egyébként bejelentették a második szezonját is. Robert Kirkman, a képregény megalkotója, újabb jó hírekkel szolgált a rajongók számára, hiszen fontos információt osztott meg az élőszereplős mozifilmmel kapcsolatban. Ez a produkció egyébként nem új keletű dolog, hiszen már 2017-ben is felfedte a Skybound Entertainment, hogy vászonra vinné Mark Grayson történetét az Universal Pictures égisze alatt. Az elmúlt hat esztendőben azonban nem sokat hallatott magáról az ötlet. Nem csoda hát, ha egyre többen gondolták úgy, hogy ebből már sosem lesz semmi. Szerencsére Kirkman most megerősítette, hogy nem feledkeztek meg a filmről.

A ComicBook.com-nál folytatott beszélgetés során, ami alatt visszatekintett a Legyőzhetetlen elmúlt 20 évére, Kirkman kihangsúlyozta, hogy a sorozat filmadaptációja még mindig készülőben van. Arról nem mesélt, hogy mikor jöhetnek lényeges új információk a projekttel kapcsolatban, de hozzátette, a TV-sorozat sikere csak segített abban, hogy az Universalnál ne mondjanak le erről az alkotásról. Ez a siker pedig a videójátékos világot sem hagyta figyelmen kívül, ugyanis még játékot is készítenek a Legyőzhetetlenből.

„Még mindig dolgozunk rajta. Néha a filmeket tető alá hozni egy kicsit tovább tart. Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, ha valami, akkor a sorozat ebben óriásit segített. A fejesek fantáziáját is nagyon beindította és látnak a filmben potenciált a Universalnál. Így hát meglovagoljuk ezt az izgalmat, és fel kell pörgetnünk a folyamatokat, amilyen gyorsan csak lehet lehet.”

Jelenleg Seth Rogen és Evan Goldberg kapott megbízást a forgatókönyv elkészítésére, és bár rengeteg más projektjük is van jelenleg, érdekes módon Rogen még mindig meglehetősen nagy mértékben kötődik a Legyőzhetetlenhez. Ez pedig nem csoda, hisz Rogen a tévésorozat executive producereként közel van a tűzhöz, ráadásul ő szólaltatja meg az egyik karaktert, Allent, az Alient is a műsorban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!