Jeremy Renner az unokaöccsét mentette, mikor maga alá rántotta a hókotró

Jeremy Renner az unokaöccsét mentette, mikor maga alá rántotta a hókotró

A nevadai seriffhivataltól származó jelentés szerint Jeremy Renner azért próbálta megállítani hókotróját, hogy az ne üsse el unokaöccsét, de rosszul sült el a manőver és a színészt a jármű maga alá húzta és összezúzta január 1-jén.

Nem indult jól Jeremy Renner számára a 2023-as esztendő, hiszen rögtön az újév első napján horrorisztikus balesetet szenvedett. Sajnálatos dolog történt, miután egy hóekével kivontatta unokaöccse teherautóját a hóból, majd Renner kiszállt a járműből anélkül, hogy behúzta volna a vészféket. Eközben a munkagép csúszni kezdett a jelentés szerint, amelyben az is benne van, hogy a fékjelző lámpa nem égett a műszerfalon, szóval mechanikai problémák is közrejátszhattak a balesetben.

„Bár a Pistenbully hókotrónak voltak mechanikai problémái, a vizsgálataink alapján úgy gondoljuk, hogy a parkoláshoz használt féknek meg kellett volna akadályoznia a munkagép elindulását. Amikor Renner megpróbálta megállítani vagy másik irányba terelni a Pistenbullyt, hogy elkerülje unokaöccse elgázolását, szerencsétlen körülmények között a lánctalp maga alá gyűrte.” – áll a CNN által megszerzett jelentésben.

Unokaöccse azonnal a színész segítségére sietett, amíg a sürgősségi orvosi ellátás meg nem érkezett a helyszínre, akit ezt követően helikopterrel kórházba szállították.

Rennernek több, mint 30 csontja eltört, és az orvosok megállapították, hogy mellkasi és ortopédiai sérüléseket szenvedett. A jelenleg is gyógyuló és fizikoterápiás kezelés alatt álló Renner az utóbbi hetekben gyakran használta a közösségi médiát, hogy folyamatosan tájékoztassa rajongóit egészségi állapotáról. A jó hír aztán január 17-én érkezett, a Variety ugyanis megerősítette, hogy Renner aznap már elhagyhatta a kórházat és hazatérhetett. A közösségi médiában maga a sztári elmondta rajongóinak, hogy nagyon izgatottan várja a Paramount+ sorozatának, a „Kingstown polgármestere” című sorozatának premierjét otthonában, ami már mindenképp annak a jele, hogy jó úton halad a rehabilitációja és a kedve is abszolút pozitív.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!