Motiváld magad az új évben! - Tervezd a LoL és CS:GO évedet, az Esport1-gyel!

Akkor indulhat a ranked szezon.

A 2023-as év nemcsak a naptárakban, de bizony a játékokban is megindult. Itt az ideje újra felidegesíteni magunkat a csapattársak miatt, felvenni megint a carry kabátot, megmászni a ranglétrákat és persze elmorzsolni pár káromkodást az orrunk alatt. Ha pedig kell egy kis extra motiváció, akkor ebben is segít nektek az Esport1

Gold, Platinum, Diamond esetleg Master? Kinéztétek már azt a rangot, amit ebben a szezonban el akartok érni? Akkor itt az ideje ezt odarakni a képernyőre, hogy mindig emlékeztessen, hogy miért is harcoltok. Keressétek fel az Esport1 Piacot, válasszátok ki a megfelelő képet, és nemsokára e-mailben megkapjátok majd a háttérképeteket, ami segít a motivációban.

Ha pedig idén a CS:GO legjobb aimerjei akartok lenni, akkor abba is adunk egy kis plusz motivációt. Persze tudjuk, mindenki Global Elite, csak a játék tele van csalókkal, de ettől függetlenül, egy-egy pillantás elég lehet, amitől megint maximális lehet a koncentráció. Szóval repüljenek a füstök, villanjanak a flashek, és húzzátok be a saját háttérképeteket az Esport1 Piacáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!