Így fest az egyik fő karakter a Borderlands első forgatási képein

Cate Blanchett Lilithet játssza majd a mozifilmben.

Manapság már nincsenek szinte olyan forgatások, amelyekről idő előtt ne kerülne ki valamilyen anyag. Számunkra ez csak jó, hiszen bepillantást nyerhetünk a munkálatokba, illetve képet kapunk mire is számíthatunk. Most a Borderlands film kapcsán került fel a netre két fotó, amin éppen jelmezben sétáló Cate Blanchettet kapták lencsegére. A színésznő Lilith bőrébe bújik a produkció kedvéért, és alighanem már a teljes szerelésében lehet őt látni. Lilith, aki a Dionysus bolygóról származó Szirén, az egyik legfontosabb karaktere a Borderlands franchisenak. A képeken megpillantható, hogy Blanchett megkapta Lilith jellegzetes vörös frizuráját, mellé pedig talpig fekete cyberpunk ruhába bújtatták, bár azért ez a megoldás sokkal kevésbé színes, mint amit amire a játékokból emlékezhetünk.

Nem volt egyszerű menet egyébként eljutnia idáig a stábnak, hiszen a Borderlands nagyvászonra szánt változatát már 2015-ben bejelentették, de aztán hiába kapott rendezőt a projekt Eli Roth személyében, kompletten újra kellett forgatni a filmet, mivel időközben Tim Miller (Deadpool) foglalta el a rendezői széket. Emellett arról is szó volt, hogy már 2022-ben megjelenik az alkotás, de erre végül esély sem volt és bár ezek a fotók bíztatók, továbbra sem tudni pontos premier dátumot. Randy Pitchford arról is beszámolt, hogy ez lesz a nyitánya a Borderlands Cinematic Universenek, ezért a karakterek hűek maradnak a játékokhoz, de a bemutatott történetek eltérhetnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.