LoL: Újra megrajzolta a frissített AI a hősöket - 1. rész

Hihetetlenül látványos alkotásokat képes kipréselni magából a mesterséges intelligencia.

Továbbra sem tudják elengedni a League of Legends rajongói a mesterséges intelligenciát. Ezúttal a Midjourney V4-es változatát engedték rá a LoL hőseire, avagy megfelelően betáplált információk alapján újraalkotta a gép a splash artokat. Hogy mennyire lehet művészetnek tekinteni az MI generált képeket? Ez egy olyan vita, amelyet több szemszögből érdemes megvizsgálni. Ami biztos, hogy egyre nagyobb teret nyer a tudományos technológia ezen területe, így egyre többen ismerkednek meg a rajzolós AI-okkal, valamint a ChatGPT-vel, a jövő egyik legnagyobb vívmányával.

A LoL-ban egyelőre minden egyes hivatalos képet valódi művészek készítenek el az általuk preferált programban. Nem digitális technikával készített LoL-os műveket már alig-alig találni, bár még mindig vannak olyan rajongók, akik ilyen megoldásokkal igyekeznek megszólítani minél nagyobb tömeget. Mielőtt elmerülnétek az AI által generált League of Legends-karakterekről készült képek világában, le kell szögezni, hogy néha nagyon messzire kalandozott el a Midjourney. Főleg a yordle-öknél figyelhető ez meg, ugyanis az apró Bandle városiak többsége szinte teljesen ugyanolyan testi adottságokkal rendelkezik az MI szerint.

Az alábbi galériában a jelenleg elérhető 162 LoL-hős közül az első 40-et találjátok meg ABC-sorrendben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te használtad már valaha a ChatGPT-t?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.