LEC: Látványosan szenvedett a G2, Perkzék nem tudnak hibázni

LEC: Látványosan szenvedett a G2, Perkzék nem tudnak hibázni

Egyetlen csapat van már csak, amelyik egyszer sem szenvedett vereséget az LEC 2023-as téli szezonjában.

Váratlan fordulatokat tartogatott az LEC 2023 Winter Split negyedik mérkőzésnapja, amely mutatja, hogy az első hétvége eredményeiből nem szabad hosszabb távon következtetéseket levonni. Egyetlen igazi stompot láthattatok tegnap, a sors iróniája, hogy pont a kiemelt összecsapáson alakult így a meccs. A G2 Esports, a Fnatic és a KOI elvérzett, a Team Vitality és a MAD Lions azonban nem hibázott a "nagy" csapatok közül. Ma folytatódnak a küzdelmek, az Idézők szurdoka vár téged 18:00-tól, a magyar közvetítés felvezetőműsorát 17:30-tól megtalálod a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube felületén és az Esport1.hu-n.

Mi történt a G2-val?

Fantasztikus nyitóhétvége után érkeztek meg az SK Gaming ellen a színpadra a rekordbajnok játékosai. A másik oldalon Markoonék egyetlen vérrel és verítékkel kiharcolt győzelmet tudtak csak felmutatni. Ilyen előjelek mellett teljesen értelmezhetetlen volt az, ami a Szurdokban történt. A korai szakaszban Elise remekül ütött rajta Hans samán és Mikyxen, ami megadta a kezdőlöketet Exakickéknek. Mindeközben caPs megszenvedte az ösvényfázist Sertuss Azirja ellen, ami rányomta a bélyegét a további eseményekre. Az SK fokozatosan építette ki előnyét, főleg a német midesük tündökölt a homokkatonákat irányító mágussal. A bot lane kicsit intelősre vette a figurát, Yike-nak sem ment úgy most a játék. BrokenBlade-et lehet dicsérni, aki K'Santével maximálisan odatette magát, de összességében nem teljesített jól az eddig veretlen gárda. Sima vereség lett a vége, annak ellenére, hogy az újonc dzsungeles sikeresen elcsaklizott egy Baront a németektől.

 

Nagyot játszott a Team BDS, akik elkenték a Fnatic száját, hasonló dicséret illeti a Team Heretics együttesét, akik a KOI-t döngölték földbe. A Team Vitality és a MAD Lions nem izzadt meg, simán hozták a kötelezőt az Astralis, illetve az EXCEL ellen.

Mai menetrend

18:00 - Astralis vs Team BDS

19:00 - Team Vitality vs SK Gaming

20:00 - Team Heretics vs G2 Esports

21:00 - EXCEL vs Fnatic

22:00 - KOI vs MAD Lions

Érdemes lesz követni a mai nap eseményeit, mivel a Team Vitality vs SK Gaming Bo1-en kívül (bár ott is bármi megtörténhet a tegnapi G2 vs SK után) a többi abszolút kiszámíthatatlannak tűnik a végeredmény szempontjából. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Jankos visszavág korábbi csapatának?