Hirdetés

LEC: Látványosan szenvedett a G2, Perkzék nem tudnak hibázni

Egyetlen csapat van már csak, amelyik egyszer sem szenvedett vereséget az LEC 2023-as téli szezonjában.

Hirdetés

Váratlan fordulatokat tartogatott az LEC 2023 Winter Split negyedik mérkőzésnapja, amely mutatja, hogy az első hétvége eredményeiből nem szabad hosszabb távon következtetéseket levonni. Egyetlen igazi stompot láthattatok tegnap, a sors iróniája, hogy pont a kiemelt összecsapáson alakult így a meccs. A G2 Esports, a Fnatic és a KOI elvérzett, a Team Vitality és a MAD Lions azonban nem hibázott a "nagy" csapatok közül. Ma folytatódnak a küzdelmek, az Idézők szurdoka vár téged 18:00-tól, a magyar közvetítés felvezetőműsorát 17:30-tól megtalálod a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube felületén és az Esport1.hu-n.

Mi történt a G2-val?

Fantasztikus nyitóhétvége után érkeztek meg az SK Gaming ellen a színpadra a rekordbajnok játékosai. A másik oldalon Markoonék egyetlen vérrel és verítékkel kiharcolt győzelmet tudtak csak felmutatni. Ilyen előjelek mellett teljesen értelmezhetetlen volt az, ami a Szurdokban történt. A korai szakaszban Elise remekül ütött rajta Hans samán és Mikyxen, ami megadta a kezdőlöketet Exakickéknek. Mindeközben caPs megszenvedte az ösvényfázist Sertuss Azirja ellen, ami rányomta a bélyegét a további eseményekre. Az SK fokozatosan építette ki előnyét, főleg a német midesük tündökölt a homokkatonákat irányító mágussal. A bot lane kicsit intelősre vette a figurát, Yike-nak sem ment úgy most a játék. BrokenBlade-et lehet dicsérni, aki K'Santével maximálisan odatette magát, de összességében nem teljesített jól az eddig veretlen gárda. Sima vereség lett a vége, annak ellenére, hogy az újonc dzsungeles sikeresen elcsaklizott egy Baront a németektől.

 

Nagyot játszott a Team BDS, akik elkenték a Fnatic száját, hasonló dicséret illeti a Team Heretics együttesét, akik a KOI-t döngölték földbe. A Team Vitality és a MAD Lions nem izzadt meg, simán hozták a kötelezőt az Astralis, illetve az EXCEL ellen.

Mai menetrend

18:00 - Astralis vs Team BDS

19:00 - Team Vitality vs SK Gaming

20:00 - Team Heretics vs G2 Esports

21:00 - EXCEL vs Fnatic

22:00 - KOI vs MAD Lions

Érdemes lesz követni a mai nap eseményeit, mivel a Team Vitality vs SK Gaming Bo1-en kívül (bár ott is bármi megtörténhet a tegnapi G2 vs SK után) a többi abszolút kiszámíthatatlannak tűnik a végeredmény szempontjából. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Jankos visszavág korábbi csapatának?

Hirdetés