Mikor jön már a Stranger Things 5. évada?

Mikor jön már a Stranger Things 5. évada?

Kiderült végre, hogy mikor kezdődik a buli.

Kevés olyan sorozat van, ami maga mögé tudja állítani a rajongókat és a kritikusokat is egyaránt. De a Stranger Things jött, berobbant és akkorát ütött, mint egy elszabadult Lada kombi. A széria már az első évad óta ott van a Netflix legnézettebb szériái között és, ahogy jöttek az új felvonások, a rajongótábor egyre csak nőtt. A negyedik volt eddig az utolsó és az is nagyon eltalálta, hogy mit is vártak a fanok.

Ugyan a legtöbben nagyon szerették a legutóbbi epizódokat, de a befejezés olyan volt, hogy majdnem mindenki bevágta a sarokba a pattogatott kukoricát és az orra alatt elmorzsolt egy nyomdafestéket nem tűrő káromkodást. Pont ezért, anno az évad befejezésekor iszonyatosan megugrott a Google keresések száma arról, hogy mikor is érkezik a következő, egyben a befejező etap. Persze a legtöbben csalódtak, hiszen tavaly még semmilyen infónk nem volt. Csak pletykákat hallottunk, hogy 2023-ban majd forgatnak és talán 2024 lesz, amikor felkerül az egész a Netflix felületére. Noah Schnapp több ízben elmondta, hogy addig semmit nem mondanak, amíg egy olyan forgatókönyv és koncepció nem kerekedik, amire mindannyian azt tudják mondani, hogy na ez méltó a lezáráshoz.

Most viszont úgy néz ki, hogy megvan a sztori, hiszen nemrég Schnapp bejelentette, hogy a forgatás 2023 májusában elkezdődik. Hogy mire számíthatunk, arról egyelőre nincs infó. A készítők ígérete szerint az utolsó fejezet érzelmekkel, iszonyatos dinamikával és persze hátborzongató dolgokkal lesz teli. Hogy ezt is két részre szedik-e, azt egyelőre szintén nem tudjuk. Viszont ha rá akarnak menni a díjakra, meg persze vissza akarják csalogatni két alkalommal is a rajongókat a Netflix hasábjaira, akkor minden bizonnyal ez is olyan lesz, mint a negyedik évad. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!