LoL: Ne flame-eld magad a chaten, mert kitilt a rendszer!

LoL: Ne flame-eld magad a chaten, mert kitilt a rendszer!

Ettől függetlenül jó dolog az, hogy automatikusan kitiltja a rendszer azokat, akik a chaten nyomdafestéket nem tűrő módon nyilatkoznak meg.

A League of Legends fejlesztői, avagy a Riot Games csapata kifejezetten arra törekszik, hogy megteremtse a biztonságos környezetet minden játékos számára. Ezért kifejezetten sokan tesznek az új szabályrendszerek kitalálói, azonban néha átesnek a ló túloldalára. A játékon belüli chaten a másik idéző szidalmazása először figyelmeztetést, durvább esetben némítást, ha tényleg minden kötél szakad, akkor teljes tiltást eredményez. De mi van akkor, ha saját magaddal szemben vagy túlzott módon kritikus? Nagyon úgy tűnik, hogy az automatika ezt nem képes értelmezni. Csak és kizárólag a tiltott kifejezések aktiválják a védekező mechanizmust, kontextustól teljesen függetlenül.

Én egy idióta vagyok. -> Röpül a ban!

A közösségi médiában egyre többen osztják meg azt, hogy a védelmi mechanizmus lekapcsolta őket, majd érkezett is a figyelmeztetés arról, hogy a következő esetben már kitiltás a jutalom. A Riotot a "retarded/retard" szó egyszerűen teljesen kikészíti, ezért zéró toleranciát vezettek be.

Alicopter posztjából kiderül, hogy a csapattársakhoz egyáltalán nem szólt hozzá a népszerű streamer, kizárólag azzal foglalkozott, hogy magát szidja meggondolatlan akciójáért. Hiába az önmarcangolás, a "retarded" szó tiltólistás, így azonnal kapta a figyelmeztetést a meccs után az őrült Alistarjáról elhíresült játékos.

Ha jót akarsz magadnak, akkor minden sértő kifejezést mellőzöl akkor, amikor úgy döntesz ideje kiadnod magadból a frusztrációt a LoL-on belüli chaten. Inkább ragadj papírt és ceruzát, aztán írd le a szürke képernyő alatt az odakészített jegyzetfüzetedbe, hogy mennyire elégedetlen vagy mindennel és mindenkivel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kaptál már valaha némítást LoL-ban, mert a chatre túl durva dolgokat írtál?