LEC: Táncolt a Szurdok hírnöke, nincs már veretlen csapat a ligában

LEC: Táncolt a Szurdok hírnöke, nincs már veretlen csapat a ligában

A rekordbajnok viszonylag hamar túltette magát az SK elleni botláson.

Újabb fordulatokból nem volt hiány az LEC 2023-as téli szezonjának ötödik napján, ugyanis ismét megszakadt egy nagy sorozat. Az SK Gaming a G2 Esports után a Team Vitalityt is térdre kényszerítette az Idézők szurdokában, így nincs maradt veretlen csapat az EMEA-régió legnagyobb bajnokságában. A show-t azonban caPséknek sikerült ellopni, ugyanis a rekordbajnok kevesebb, mint 20 perc alatt, a táncoló Szurdok hírnöke társaságában lerombolta a Team Heretics Nexusát. Ez volt az LEC történetének második leggyorsabb győzelme, gyorsan túltette magát a szombati botláson a világbajnoki ezüstérmes. A mai nap még ugyanúgy várnak titeket az összecsapások, az izgalmasnak ígérkező meccseket megtaláljátok az lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube felületén és az Esport1.hu-n.

Mi van veled EXCEL?

A Fnaticot sem sikerült legyűrnie a "mini-szupercsapatnak" kikiáltott EXCELnek, így 1-4-es mérleggel a 9. helyről várhatják a következő Bo1-et. Hiába van a kezdőben Odoamne, Vetheo és Targamas, nem működik jól a gépezet, ötlettelen és enervált az a játék, ami jellemzi őket. Az Astralis újabb vereségén már nem kell meglepődni, katasztrofális eddig Vizicsacsi volt csapatának a szezonja. A MAD Lions viszont kellemes meglepetésként szárnyal, a hét mérkőzésén sem izzadtak meg az Oroszlánok. A KOI sorozatban harmadik alkalommal maradt alul, egyelőre értelmezhetetlen mi történik a fejekben a címvédőnél.

Mai menetrend

18:00 - EXCEL vs Astralis

19:00 - Team BDS vs MAD Lions

20:00 - SK Gaming vs KOI

21:00 - G2 Esports vs Team Vitality

22:00 - Fnatic vs Team Heretics

CaPs vs Perkz 21:00-tól garantáltan a nap fénypontja lesz, de érdemes követni minden mérkőzést, mert nagyjából azonos mérleggel rendelkező csapatok párosításaival vár az LEC.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted caPs vagy Perkz hagyja el ma győztesen a Szurdokot?