FIFA 23: Fogadjunk, hogy ilyen szemszögből sem néztél még focimeccset

FIFA 23: Fogadjunk, hogy ilyen szemszögből sem néztél még focimeccset

Ilyen az, amikor kis határvonal választja el egymástól a bugot és a feature-t.

Gondolom sokan láthattatok már olyan képet stadionokról, amikor egy-egy nézőnek olyan helyre szól a jegye, ahol finoman szólva sem ideális a kilátás. Például egy oszlop vagy korlát mögött ül vagy áll. Persze látva ezeket nagyon viccesnek tűnnek, de lehet a pórul járt néző kevésbé találja humorosnak. Nos, valami ilyesmit érezhetett az a játékos is, aki egy meglepő hibába futott bele a FIFA 23-ban.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szívesen megnéznék egy meccset a stadion tetejéről. Lehet az EA-nél is akad olyan fejlesztő, aki ugyanígy gondolja, és úgy vélte, ezt megosztaná gyanútlan játékosokkal is. A videó ugyanis London Stadium (a West Ham United otthona) felső álványzatára kalauzol el minket. Ám van ezzel egy kis probléma. Miközben játszanánk meglehetősen zavaróak lehetnek a látómezőnkbe belógó csövek és reflektorok. Igazán egyedi nézőpontot ad, de lehet nem FIFA-játékra találták ki.

Nyilvánvalóan egy hibát látunk, ebben semmiféle szándékosság nincs. Ráadásul a meglepetés erejével csaphat le, ha az ellenfél stadionja így fogad minket. Annyit tudunk tanácsolni, ha ilyennel találkoztok, átmenetileg módosítsatok a kamerabeállításokon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!