Íme az HBO, a Netflix, az Amazon Prime és a Disney+ legújabb ellenfele

Íme az HBO, a Netflix, az Amazon Prime és a Disney+ legújabb ellenfele

Eléggé tömve vagyunk már streaming tartalmakkal, de hamarosan jön majd egy újabb!

Ami a kilencvenes években volt a kábeltévé előfizetés, az a 21. században már a streaming lett. Anno amikor a Netflix gyakorlatilag berobbant a semmiből és szinte minden valamirevaló sorozatot, filmet és showműsort az esernyője alá terelt (érted, mert Umbrella Academy, oké abbahagyom) akkor arra mindenki rákattant. Alapvetően olcsó volt, kényelmes és praktikus. Nem hiába jelent meg a Netflix and Chill kifejezés. Persze, ha valaki talál egy olyan piacot, ami eddig nem igazán létezett, akkor várható, hogy mások is odaállnak majd a fazék mellé, a saját kanalukkal.  Ilyen volt az HBO, az Amazon, a Disney+ és a sort még tovább folytathatnánk.

De, ha még nem lenne elég, akkor most a Universal és a Paramount Pictures is hozza a saját márkáját. Február 14-én érkezik a SkyShowtime. Az új felületen az olyan stúdiók tartalmai lesznek mint nyilván a Universal, a Paramount, a Dreamworks, a Nickelodeon és a Peacock.

De, hogy ez milyen sorozatokat és filmeket is jelent. Kezdésnek ott lesz az Ambulance, a Downton Abbey: A New Era, a Jerry and Marge Go Large, a Jurassic World Dominion, a Ray Donovan: The Movie, a Redeeming Love, a Bad Guys, a Hanging Sun, a Northman és a Top Gun: Maverick. Persze azok is megtalálják a számításukat, akik egybe le akarnak darálni egy-egy szériát, hiszen itt lesz az 1883, az 1923, a Friend Of the Family, az All The Sins, az American Gigolo, a Funny Woman, a Halo, a Law & Order Season 21, a Let The Right One In, a Mayor of Kingstown, a Pitch Perfect: Bumper In Berlin, a Star Trek: Strange New Worlds, a Souls, a Super Pumped: The Battle For Uber, a Best Man: The Final Chapters, a Calling, a Fear Index, a First Lady, a Midwich Cuckoos, az Offer, a Rising, a Tulsa King, a Vampire Academy és a Yellowstone. Persze a bevezetéssel kapcsolatban a szolgáltató vezérigazgatója, Monty Sarhan is nyilatkozott:

„A SkyShowtime nyolc új országban történő bevezetésével elképesztően jól indul ez az év. Ez az eddigi legnagyobb méretű piaci bevezetésünk, és hihetetlenül izgatott vagyok, hogy egy olyan, már sikeresen működő szolgáltatásra építhetünk, amely az északi országokban, valamint Hollandiában, Portugáliában és számos adriai piacon már bizonyított. Biztos vagyok benne, hogy új nézőink Közép- és Kelet-Európa-szerte egyaránt kedvelni fogják a kedvező áron kínált fantasztikus film- és sorozatválasztékunkat. Izgatottan várjuk azt is, hogy végre visszahozzuk a képernyőkre a közkedvelt helyi saját gyártású tévésorozatokat Közép- és Kelet-Európába.”

A havi előfizetési díj nem lesz olyan oltári magas, a SkyShowtime oldala alapján, havi 1990 Forintért már lehet is pörgetni a dolgokat. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!