LoL: Új splash artokat és animációkat kap Ahri, itt vannak az ASU részletei

LoL: Új splash artokat és animációkat kap Ahri, itt vannak az ASU részletei

Már felkerültek a teszt szerverre az Ahri ASU változtatásai, de egyelőre tesztelni ezeket még nem lehet.

A rajongók legnagyobb örömére a Riot Games úgy nyúlt hozzá Ahrihoz, hogy nem változtatták meg a karakter működését, nem cserélték ki a képességeit, avagy nem kapott se reworköt, se átfogó vizuális játékmenet frissítést (VGU-t). A kilenc farkú rókalányhoz egy ASU-t készítettek, a fenntarthatóság érdekében grafikai változtatásokat eszközöltek a fejlesztők. Átdolgozták kisebb-nagyobb mértékben a splash artokat, valamint a játékon belüli animációkat finomhangolták a modern kor igényeinek megfelelően.

A League of Legends egyik legnépszerűbb hőse látványosabb, de mégis letisztultabb effekteket kapott, így mindenki számára egyértelmű lesz majd, hogy melyik képesség pontosan mit is csinál egy-egy pillanatban. Nagy munka volt ez az animátorok számára, mivel rengeteg hőskinézettel rendelkezik Ahri, így mindegyikkel külön-külön kellett hosszú órákat tölteni, hogy egyik sem üssön el a másiktól. Pontos megjelenési dátuma még nincs az ASU-nak, egyelőre a PBE-re felkerült minden, ahol azonban még nem férnek hozzá a játékosok a módosításokhoz. Remélhetőleg a 13.2-es frissítésnél nem vár tovább a Riot, ami azt jelenti, hogy január 25-e magasságában az éles szervereken is felbukkanhat a megújult Ahri.

Az alábbi galériában az összes új splash artot megtaláljátok, keressétek az eltéréseket a régi változatokhoz képest!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted Ahri benne van a LoL 3 legnépszerűbb hősében?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.