Sorozat: Jön a Wednesday második évada, itt az első trailer!

Sorozat: Jön a Wednesday második évada, itt az első trailer!

Még több rejtély vár rátok és a szereplőkre a sikersorozat második évadában.

Tim Burton ezt megcsinálta. A Wednesday a rendezőlegenda gondozásában 2022 egyik legnagyobb netflixes sikersorozata lett, így nem véletlen, hogy készül a folytatás. A népszerű streaming platform egy látványos videóban árulta el, hogy az Addams Family spinoffja második évadot kap. A főszerepben továbbra is a csodálatos Jenna Ortegát láthatjátok, akire további kalandok várnak a Nevermore Akadémia falain belül és kívül egyaránt.

Mit lehet tudni a Wednesday második évadjáról?

Egyelőre nem túl sokat. Alfred Gough és Miles Millar, a sorozat producerei csak egy lelkesítő, de nem túl tartalmas gondolatot fűztek a bejelentéshez.

„Hihetetlen, hogy olyan sorozatot készítettünk, amely a világ minden pontjára eljutott. Izgattotak vagyunk, mert végre folytatódik Wednesday fordulatokban gazdag története a második évadban. Alig bírjuk kivárni, hogy fejest ugorjuk az új epizódokba és felfedezzük hátborzongatóan különös világát Nevermore-nak. Csak győződjetek meg róla először, hogy Wednesday miatt nem engedték-e le a vizet a medencéből.”

Brutális számokat generált ez a széria a Netflixen, érthető, hogy a producerek boldogan írták alá az új szerződést. De mégis mennyire durva nézettségi mutatókat hozott össze a tinidráma? Egyhetes periódusban 341,2 millió órát nézték az előfizetők Wednesday kalandjait, ami a valaha volt legnagyobb szám jelenleg egy angol nyelvű sorozat esetében. Emellett 83 országban száguldott a toplista élére, amellyel beállította a Stranger Thins 4. szezonjának rekordját. A pontos megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, de az IMDB szerint a főszerepet játszó Ortegának jelenleg nincs más munkája ezen kívül, szóval lehet bízni a minél korábbi időpontra kitűzött premierben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad az első évadot?