Sarokba szorították a csapattársát, hogy C. Ronaldo továbbra is a 7-es mezben játszhasson

Sarokba szorították a csapattársát, hogy C. Ronaldo továbbra is a 7-es mezben játszhasson

Röviddel Cristiano Ronaldo szerződtetését követően egy másik labdarúgó nehéz helyzetbe került a klubnál.

Lezárult végre a C. Ronaldo saga, hiszen a hetek óta tartó pletykálgatás végén már biztosan kijelenthető, hogy Szaúd-Arábiát is meghódíthatja a portugál sztár. Mesébe illő ajánlatra tehát ő sem tudott nemet mondani, illetve azért sem tehette ezt meg, mivel nem igazán volt kérője Európából. Szezononként így 200 millió euróval gazdagodik CR7, amivel abszolút a legjobban fizető futballista vált belőle.

Emellett egy másik érdekesség is napvilágot látott röviddel a szerződtetését követően. Történt ugyanis, hogy a csapatnál foglalt volt a 7-es mezszám, ami tudniillik hozzátartozik a CR7 márkához. A mezszám birtokosát azonban gyorsan meggyőzték, hogy nem jó ötlet, ha ragaszkodik a 7-eshez, ezért Jaloliddin Masharipov kénytelen volt lemondani róla. Az Al-Nassr úgy adta elő a sztorit, hogy megkérték a játékost, mondjon le a hetesről és adja oda C. Ronaldonak. Első körben ezt nem akarta megtenni, de végül jobb belátásra bírták, hiszen felmerült Masharipov eladása is, bár elvileg az afrikai Al-Ahlyhoz való átigazolása nem rég meghiúsult.

Masharipov azóta már a 77-es számmal volt látható az edzésen, így tehát ő is belátta, hogy nincs más választása és fejet kell hajtania a portugál előtt. Egyébként az továbbra sem világos, hogy az Al-Nassr megtartja-e Masharipovot, mivel a szaúdi bajnokság szabályzatában szerepel egy olyan kitétel, miszerint egy klubban maximum 7 légiós szerepelhet az idényben, CR érkezésével viszont már nyolc ilyen játékosa van a csapatnak. Megtörténhet tehát, hogy mindezek ellenére mégis megválnak az üzbég középpályástól.

A rajongók ezen felül megnyugodhatnak, hiszen még a FIFA 23-ban is a 7-es mezszámmal láthatják majd kedvencüket és ez nem változik a jövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!