Hirdetés

Így fest az új forgatási képen az 59 éves Enzo Ferrarivá maszkírozott Adam Driver

Egy újabb remek átalakulást láthatunk egy fantasztikus szerep kedvéért.

Hirdetés

Adam Driver úgy tűnik nagyon éli, ha idősebb karakter szerepébe bújhat, hiszen a mindössze 39 esztendős színész ismét nem akármilyen produkcióban vesz részt. 2021-ben a House of Gucciban tűnt fel, mint a 46 esztendős Maurizio Gucci, új projektje pedig a Michael Mann által rendezett Ferrari, amelyben a címszereplőt, az 59 éves Enzo Ferrarit alakítja majd. Ez még egy korábbi kép Driverről a versenyző szerepében:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rotten Tomatoes (@rottentomatoes) által megosztott bejegyzés

A film 1957-ben játszódik, amikor is Ferrari nekivág az 1000 mérföldes Mille Miglia versenyének, ugyanis az egykori versenyző válságban van és csőd fenyegeti a cégét, amelyet feleségével, Laurával 10 évvel korábban a semmiből hoztak létre és építettek fel. Nem mondható idillinek a házasságuk, és ezt amúgyis beárnyékolja egyik fiúk halála, miközben a másik fiúk az elismerésért küzd. Veszteségei ellensúlyozása érdekében úgy dönt, hogy az Olaszországon keresztül futó ikonikus autóversenyben méretteti meg magát. Az első kép után most itt egy újabb lesifotó a film forgatásáról és ismét megcsodálhatjuk a maszkmesterek parádés munkáját, hiszen pompásan fest Adam Driver Enzo Ferrariként:

Driver mellett olyan A-listás szereplők is helyet kaptak a filmben, mint a feleségét alakító Penélope Cruz vagy a szeretőjét játszó Shailene Woodley. Feltűnik még a képernyőn majd Patrick Dempsey, Jack O’Connell, Sarah Gadon és Gabriel Leone is.

A „Ferrari”-t Olaszország utcáin forgatják, és az STX Entertainment 2023-ban a világ minden táján be szeretné mutatni a mozikban. Nagyot mehet majd ez az alkotás, már csak azért is mert dolgozott rajta például az Oscar-díjas operatőr, Erik Messerschmidt, illetve a kétszeres jelölt Massimo Cantini Parrini jelmeztervező, valamint a kétszeres Oscar-díjas vágó, Pietro Scalia is. A forgatókönyvet Troy Kennedy Martin írta Brock Yates „Enzo Ferrari – Az ember és a gép” című könyve alapján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés