LEC: Egyetlen csapat van csak biztonságban

LEC: Egyetlen csapat van csak biztonságban

Óriási izgalmakra van kilátás, ugyanis az elmúlt hétvége bebizonyította, hogy tényleg mindenki megverhet mindenkit.

A mai mérkőzésnappal rákanyarodik az LEC 2023-as téli szezonjának mezőnye az első szakasz utolsó szuperhétvégéjére. A 10 csapatból még mindegyiknek van esélye a továbbjutásra, azonban a Team Vitalitynek már nem kell izgulnia, Perkzék biztosan ott lesznek a legjobb 8 között. A százalékok bűvöletében telik majd el a következő nagyjából 80 óra, az őrült matekozáshoz érdemes bekészíteni az abakuszt és a hivatalos magyar közvetítést. A mai Bo1-eket a szokásos helyen találjátok meg, a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube felületén és az Esport1.hu-n.

Nincs könnyű helyzetben az EXCEL és az Astralis

Az utóbbi 4 mérkőzésén szinte hibátlan teljesítményt nyújtott az SK Gaming, ellenük kéne bizonyítani Dajoréknak. Második legkevesebb esélye van már most Vizicsacsi egykori klubjának, de egy esetleges vereséggel ez a szám pillanatok alatt 0%-ra csökkenhet. Izgulnia kell az EXCELnek is, mivel hiába van ott a kezdőben Odoamne, Vetheo és Patrik, a győzelmek csak nem akarnak megérkezni. A G2 Esports, a MAD Lions, a Team BDS és a már korábban említett SK egész kényelmes helyzetből várhatja a küzdelmeket, több mint 99% esélyük van arra, hogy biztosan elkerüljék a kiesőzónát.

Mai menetrend

18:00 - Astralis vs SK Gaming

19:00 - EXCEL vs Team Heretics

20:00 - G2 Esports vs Team BDS

21:00 - Fnatic vs MAD Lions

22:00 - KOI vs Team Vitality

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Vereséget szenved ma az Astralis?

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.