LEC: Ez a 6 csapat már továbbjutott, 2 hely maradt kiadó

LEC: Ez a 6 csapat már továbbjutott, 2 hely maradt kiadó

Dropokban gazdag magyar közvetítésre készülhettek a mai nap is.

Egészen hihetetlen, hogy mi zajlik jelenleg az LEC-ben, az EMEA-régió topligájában. Az eddig bombaformában játszó Team Vitalityt simán legyőzte tegnap a KOI, az Astralis óriási feltámadás után fektette két vállra az SK Gaminget, a G2 Esports elképesztő dominanciával gyűrte le a Team BDS-t. Már csak két mérkőzésnap van hátra, ahol minden kérdésre garantáltan választ kaptok, ami a téli szezon első szakaszát érinti. A csoportkörbe a mezőny nyolc legerősebb és legjobb együttese jut tovább, azonban már csak két hely maradt kiadó. A mai nap összecsapásait megtaláljátok a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube felületén és az Esport1.hu-n.

Négyen vannak még versenyben a két utolsó helyért

A KOI remek győzelmet szerzett, így Larssenék kifejezetten jó előjelek mellett várhatják a G2 Esports elleni rangadót, a hét kiemelt meccsét. A Fnatic továbbra is szenved, nincsenek jó formában Rekklesék, de az Astralist kötelező legyűrniük valahogy, ha nem akarnak a veszélyzónában maradni. Az EXCEL botrányosan gyenge hetek óta, így csak a tiebreakerben bízhatnak. Egyenes úton Odoamnéék biztosan nem juthatnak be a top 8-ba, ami mentálisan is hatalmas terhet helyez a "szupercsapat" játékosainak vállára. Végül ott van az az Astralis, amelyik a hetedik napon Finn vezetésével megfordította az SK elleni Bo1-et, így reális esélye maradt a csoportköröket jelentő utolsó helyek valamelyikének elcsaklizására.

Mai menetrend

18:00 - SK vs XL

19:00 - BDS vs VIT

20:00 - TH vs MAD

21:00 - AST vs FNC

22:00 - G2 vs KOI

A legjobb esélyei a KOI-nak vannak, Compék az összes kimenetel 79,7%-ban ott vannak a top 8-ban. A Fnatic és az Astralis 40,6%-ban bízhat, az EXCEL abban a 15,6%-ban, ami a tiebreakert jelentené számukra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik csapat nyeri a hét meccsét?