„Mi van, valami nem tetszik?” – befutott a Sikoly VI második szinkronos előzetese

Itt az ideje újra játszani.

Immáron a Sikoly hatodik felvonása látogat a mozikba és egy utolsó, szinkronos előzetessel hangolódhatunk a március 9-i hazai premierre. Az 1996-os indulása óta elég nagy sikernek örvendő franchise új felvonásának három visszatérő szereplője is van. Az egyik, aki mindegyik részben küzdött az életéért és még mindig nem unalmas számára, az Courteney Cox, míg a másik a Sikoly álarc mögé bújó és a gyilkos hangját kölcsönző Roger L. Jackson. Rajtuk kívül még Hayden Panettiere kapott helyet a filmben, akiért korábban a negyedik és ötödik részben lehetett izgulni.

Az új csapat pedig jó néhány névvel bővült, így a lehetséges áldozatok között találjuk például a Wednesday sorozattal hatalmas sztárrá váló Jenna Ortégát is, de mellett ott lesz Melissa Barrera, Mason Gooding és Jasmin Savoy Brown is.

A film egyébként a legutóbbi Sikoly álarcos gyilkosságok túlélőivel, a Samantha és Tara Carpenter lánytesókkal, valamint az ikrekkel, Chad és Mindy Meeks-szel folytatódik, akik végül maguk mögött hagyják Woodsborót, és életük új fejezetét szeretnék megkezdeni New York Cityben. A múltjuk és a gyilkos elől azonban nem menekülhetnek, a rettegés ismét beköltözik az mindennapjaikba. Tavaly nyáron azt nyilatkozta Jenna Ortega, hogy a film minden eddigi résznél durvább és erőszakosabb lesz. Ez alighanem a horror rajongók számára remekül hangzik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hol nézed meg a filmet?

  • 17 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 50 %