A csúszás után végre kiderült mikor kezdődik a Fantasztikus Négyes reboot forgatása

A csúszás után végre kiderült mikor kezdődik a Fantasztikus Négyes reboot forgatása

Erről maga a rendező számolt be, aki egy másik nagy szabású filmről is lemondott a Marvel kedvéért.

Matt Shakman, aki korábban a remekbeszabott WandaVízióért is felelt, elárulta, hogy otthagyta a közelgő Star Trek film folytatásának munkálatait és inkább a Marvel féle Fantasztikus Négyes reboot stábjához csatlakozott. A „Négyes” korábbi feldolgozásai nem sikerültek valami fényesen, de most mindenképpen reménykedésre ad okot, hogy olyan rendezőt állítottak a projekt élére, aki olyan fantasztikus alkotásokban is részt vett, mint a Nagy Katalin – A kezdetek (The Great), Utódlás (Succession), Trónok Harca (Game of Thrones), A fiúk (The Boys). Azt is megerősítette, hogy az újabb Marvel film forgatása 2024 év elején indul majd.

„Nagyon jól éreztem magam a Star Trek projektben. Valamivel több, mint egy évig működtem együtt J.J. Abrams-szel és a Paramounttal. Szeretem ezt a franchise-t, szeretem a szereplőgárdát, és hihetetlen öröm lett volna velük dolgozni a negyedik részben. De aztán, amikor a jött a lehetőség, hogy én rendezhetném a Fantasztikus Négyes rebootját, egyszerűen túl nehéz lett volna kihagyni, ráadásul így hazatérhettem a Marvelhez, ahol már dolgozhattam a WandaVízión azokkal az emberekkel, akik csodálatos munkatársak.”

Az új Fantasztikus Négyes eredetileg 2024 novemberében került volna mozikba, de tavaly októberben más MCU-projektekkel együtt – mint például a Mahershala Ali által fémjelzett Blade, a Deadpool 3 vagy Avengers: Secret Wars – elhalasztották.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: variety.com

Kövess Minket!