LoL: Bővül az asztronauták csapata, 5 új skint mutatott be a Riot

LoL: Bővül az asztronauták csapata, 5 új skint mutatott be a Riot

Készítsd a pénztárcát, mivel néhány hét múlva érkeznek a kliensbe az új asztronauta hőskinézetek.

A Valentin-napi felhozatal nem lett túl erős, mindössze három karakter kapott olyan gyúnyát, melyben megjelennek a szerelmesek ünnepének motívumai. Lehet érezte ezt a kicsit szegényesebb kínálatot a Riot Games is, ugyanis öt új skint mutattak be, amelyek a következő hónapban bekerülnek majd a kliensbe. Ezúttal az asztronauta vonalat vették elő a grafikusok, hogy kicsit felpezsdítsék így 2023 elején. Jelenleg a család kilenc tagot számlál (Bard, Corki, Gnar, Maokai, Nautilus, Poppy, Rammus, Teemo, Veigar), hozzájuk csatlakozik Fizz, Ivern, Kennen, Singed és Xerath. Mindegyik új kozmetikai tartalmat elérhetitek már a PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szerverén. Ugyanebben a speciális környezetben kipróbálhatjátok a 13.4-es LoL-patch első tervezett módosításait is, amelyek tovább tologatják az alsó ösvényes metát.

Astronaut Kennen - 1350 RP

Közepesen elavult karaktermodellből próbálta kihozni a legtöbbet az animátorcsapat, annyira azért nem nagy sikerrel.

Astronaut Ivern - 1350 RP

Daisy "ufósítása" egészen pazarra sikerült.

Astronaut Fizz - 1350 RP

Egy újabb yordle kapott asztronauta skint. Ha így halad a Riot, szép lassan az összes kisméretű karakter tagja lehet az űrhajós családnak.

Astronaut Singed - 1350 RP

Singedhez nehéz egyedi dolgokat fejleszteni, mivel a mérgező gázon és a pocsolyán kívül alig használ extra vizuális karaktereket a mixer.

Astronaut Xerath - 1350 RP

Új "sétáló" animációt kapott a hős, már csak ezért megérte elkészíteni ezt az új kinézetet.

PROJECT: Ashe - Mythic chroma

A mitikus esszenciához fejlesztett különleges boltba érkezik hamarosan egy új chroma, ami Ashe egy legnépszerűbb skinjét színezi át.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!