Toplista: Az összes Harry Potter-film, igen, még a Legendás Állatok is

Toplista: Az összes Harry Potter-film, igen, még a Legendás Állatok is

Összesen 11 harry potteres film került fel a nem hivatalos toplistára.

A 2000-es évek elején még a csapból is a Harry Potter folyt. J.K. Rowling élete művét habzsolták a kicsit és a nagyok, legyen szó a könyvekről, a filmekről, sőt még a videójátékokról is. Utóbbi világban igazán nagyot eddig nem tudott robbantani ez a franchise, azonban a LEGO-sorozat után itt van a Hogwarts Legacy, amely egy nyílt világú RPG köntösbe bugyolálta be a roxforti kalandokat. A kritikák alapján az Avalanche és a Portkey remek munkát végzett, minden gamernek erősen ajánlott felhúzni a kobakjára a virtuális Teszlek Süveget. 

De mi a helyzet a filmekkel? A bevételi mutatók alapján aranytojást tojó tyúknak számít, ha valahova odakerül a "Harry Potter" márkajelzés. Még az erősen megkérdőjelezhető minőségű Legendás Állatok és Megfigyelésük mozifilmek is termeltek a kasszáknál, így érthető volt, hogy trilógiává duzzasztják az elég gyenge lábakon álló történetet. Göthe Salamander, Gellert Grindelwald, a fiatal Albus Dumbledore, valamint az eddig ismert mágikus világ kibővítése nem nyűgözte le a filmrajongókat, ezért egyelőre nem is tudni, hogy mikor lesz ismét olyan film, amelyben főszerephez juthatnak az átkok és bűbájok. 

A továbbiakban arról olvashattok, hogy szerintem melyek a valaha volt leggyengébb és legjobb Harry Potter tematikájú filmek, avagy a nem hivatalos toplistán az a 11 alkotás szerepel, amelyik megjárta a nagyvásznat.

A listáért bökjetek az alábbi képre, amely a Hogwarts Legacy hivatalos borítója is egyben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te láttad valamelyik Legendás állatok-filmet?