Új arcok és egy meglepetés visszatérő is feltűnik a Halálos iramban 10 első kedvcsinálójában

Új arcok és egy meglepetés visszatérő is feltűnik a Halálos iramban 10 első kedvcsinálójában

Parádés színészgárdával igyekszik promózni Vin Diesel a Halálos Iramban tizedik epizódját.

Frissítés:

Közben befutott a teljes, majdnem 4 perces valódi előzetes is az idei év egyik nagy popcorn mozijához!

Az autók mellett a család a legfontosabb, ezt alaposan megtanultuk az elmúlt egy évtizedben Vin Dieseltől. Meg azt is, hogy az „autóspornóval” nem lehet mellé lőni, talán ezért is tart a Halálos iramban franchise már a tizedik részénél. Mindenesetre még mindig van benne kraft, és ezt mi sem jelzi jobban, mint az új kedvcsináló teaser videó. A Fast X első, 30 másodperces videójában leginkább a szereplőkről hull le a lepel, és így gyorsan kiderül, hogy szinte minden régi arc visszatér a folytatásra, kiegészülve két újonccal, valamint egy egészen mostanáig még be nem jelentett, korábbi rosszfiú is úgy tűnik szerepet kapott az új kalandban.

Vin Diesel mellett ott lesz Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang és Scott Eastwood. Az ő életüket akarja tönkre tenni majd Jason Momoa (Aquaman), de az új szereplők körét erősíti Daniela Melchior (The Suicide Squad), Brie Larson (Marvel kapitány) és Alan Ritchson (Reacher). Visszatér az előző részekből John Cena, Charlize Theron és Jason Statham is, pedig utóbbi esetében eddig semmit nem tudtunk a közreműködéséről, de ezek szerint nem volt szíve kihagyni Dieselnek a „kopasz tesóját”.

A Halálos iramba 10-et Lin és Dan Mazeau forgatókönyve alapján a Transportert is jegyző, Louis Leterrier rendezi, aki Justin Lintől vette át a stafétabotot, miután Lin kreatív nézeteltérések miatt hirtelen kiszállt a projektből, bár producerként továbbra is segíti a munkálatokat. A Gary Scott Thompson által megalkotott karakterek alapján készült legújabb részben a család bejárja Londontól Tokióig, Közép-Amerikától Edinburgh-ig és az azerbajdzsáni titkos bunkertől Tbiliszi nyüzsgő utcáiig az egész világot. Útközben a régi barátok visszatérnek, a régi ellenségek ismét felbukkannak, ráadásul a család valódi erejét minden eddiginél jobban próbára teszik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!