LoL: Azonnali hotfixet kapott a reworkölt Aurelion Sol

LoL: Azonnali hotfixet kapott a reworkölt Aurelion Sol

A reworkölt mágus megérkezése messze nem sikerült tökéletesre.

A Riot Games két nagyobb változtatást emelt be a kliensbe és a Szurdokba a 13.3-as League of Legends-frissítéssel. Először is ott van Annie, aki átesett egy mini-reworkön. A piromán kislány első értékelések alapján talán kicsit túl erős is lett, érdemes lesz figyelni a számokat a következő napokban. Másodsorban természetesen Aurelion Solról beszél most mindenki, ugyanis a Csillagok kovácsa teljes átdolgozást (CGU-t) kapott. Hiába várták rengetegen a népszerűtlen hős újjászületését, nem sikerült tökéletesre a bemutatkozás. A játékegyensúlyért felelős csapat azonnal nekiállt kijavítani a problémákat, ennek köszönhetően már élesedett is a hotfix.

13.3-as LoL-frissítés: Aurelion Sol hotfix

  • Kijavították a Breath of Lightnak (Q) azt a hibáját, ami indokolatlanul felbőszítette a minionokat, amelyek elkezdték aggrózni a karaktert
  • Fixálták azt a furcsa anomáliát, amely a W és E castolása után egyszerűen megszakította a Breath of Lightot (Q)
  • Végül a sebzése sem működött tökéletesen a legfőbb damage forrásnak számító Q-nak. Indokolatlanul lefelezte a játék a Breath of Lightot, ha több célpontot talált el, annak ellenére, hogy csak az elsődleges célpontnak okozott dam felét kellett volna okoznia a csoportosuló ellenfeleknek

A fentiek mellett még gyorsan javították az elírást, ami bekerült a frissítés hivatalos leírásába. Thresh Flay (E) sebzése ténylegesen +60%-os AP-aránnyal rendelkezik, azonban ezt az információt véletlen lehagyta a szerkesztő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted erősebb lett az új Au Sol, mint elődje?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.