FIFA 23: Óriási sztárokkal érkezett meg a Future Stars második csapata

FIFA 23: Óriási sztárokkal érkezett meg a Future Stars második csapata

Rengeteg a fiatal tehetség, sok a hiányzó még mindig.

Még egy hétig ünnepelhetjük a jövő sztárjait, tegnap este megérkezett a FIFA 23 Ultimate Teamben a Future Stars Team 2, ami újabb 14 játékos felerősített verzióját tartalmazta. Alapvetően ez egy remek tematika, könnyű vele azonosulni, érdekes és nem utolsó sorban használható lapokat ad. Azonban az utóbbi években a fiatal labdarúgók már nagyon korán csapataik motorjává válhatnak, így néhány esetben egy kicsit vicces rájuk a jövő sztárjai jelzőt aggatni.

Ugyanis olyan már most is sztárokkal indul a névsor, mint a Bayern egyik legjobbja, Jamal Musiala, a Napoli menetelésének egyik kulcsfigurája, Hvicsa Kvarachelia, a Barca védőásza, Ronald Araujo vagy épp a Chelsea-be januárban 121 millió euróért igazoló, Katarban világbajnoki címet szerző Enzo Fernández. Még ilyen nevek mellett is lehet érvelni kimaradók mellett, sokan a Brighton és a Celtic fiataljait hiányolják hetek óta. Teljesen nem kell lemondaniuk róla, egy mini-release-re és SBC-kre még számítani lehet, akár ott érkezhetnek.

Mindenkinek sok sikert kívánunk a kinyitásukhoz, megvenni nem egyszerű őket, nem TOTY-szint, de Musiala így is közel két millió FUT érmét ér. Az is megállapítható, hogy remek is statokat kaptak, ott is vannak a legnépszerűbb kártyák között. Bár nem tökéletes természetesen ez a promó sem, és elégedetlenkedők mindig lesznek, főleg, ha a kedvenc csapatukból marad ki valaki, összességében úgy érzem, ezúttal sok panaszunk nem lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!