LoL: Lassan 10. évfordulóját ünnepli a híres-hírhedt Kalista-bug

LoL: Lassan 10. évfordulóját ünnepli a híres-hírhedt Kalista-bug

A League of Legends talán legismertebb hibája még mindig a játék részét képezi.

A Riot Games videójátékai tele vannak bugokkal. Ezek többsége olyan anomália eredménye, amely lehet, hogy soha nem kerül a felszínre. Vannak azonban olyan hibák is, amelyek meghatározzák a játékmenetet, előcsalásukhoz meg nem kell a csillagok tökéletes együttállása. Az egyik ilyen zavaró dolog Kalistához, a dárdákat dobáló ADC-hez kapcsolódik. Ha nem megfelelően használod a mozgás + támadás (move click) kombinációt, akkor könnyedén olyan helyzetben találhatod magad, ahonnan nincs menekvés. 2014 novemberében már jelezték a fejlesztők felé, hogy porszem került a gépezetbe, de azóta sem sikerült megoldást találni erre a problémára. Sokan már úgy vélik, hogy a Riot szeretné megvárni a 10. évfordulóját ennek a bugnak, másik szerint ez már nem is hiba, hanem feature, amely sosem kerül ki a League of Legendsből.

Az első jelentés után többen elkezdtek foglalkozni azzal, hogy mélységében vizsgálják meg Kalista mozgási támadását. Ezek nyilvános videók, amelyek a rioterek számára elérhetőek, így tényleg nem lehet arra hivatkozni, hogy egyszerűen elkerülték őket a bizonyítékok.

Ami biztos, hogy a hős 2023-ban egyelőre nem annyira meghatározó szereplője a profi metának, mint az volt az elmúlt években. Ritkán bukkan csak fel az Idézők szurdokában, valamint abban sem lehetsz biztos, hogy mindig lövésznek választják. Keria, a T1 játékosa már supportként is kipróbálta a Dplus KIA ellen, ami egy remek döntésnek bizonyult. A meccset megnyerték Fakerék, a Draven-Kalista bot dominálta végig az összecsapást Zeri-Lulu ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kijavítják valaha ezt a Kalista-bugot?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.