Mackie elkotyogta mikor indul az Amerika Kapitány 4 forgatása

Mackie elkotyogta mikor indul az Amerika Kapitány 4 forgatása

És azt is elmondta miben lesz másabb az ő karaktere, mint a Chris Evans féle Steve Rogers.

Egyelőre nem mindenkit nyűgözött le az MCU ötödik fázisa, de talán ez megváltozhat majd az új Amerika Kapitány mozival, bár Chris Evans távozásával nem egyszerű űrt kell majd pótolnia Anthony Mackienek. Alighanem mindent meg tesz majd, hogy kihozza magából és az új produkcióból is a legjobbat, és talán emiatt is mesélt egy új interjúban a franchise negyedik filmjéről, a New World Orderről.

Azt ugye már egy jó ideje tudjuk, hogy a negyedik felvonásban Sam Wilson lesz az Egyesült Államok első számú szuperhőse, de emellett számos olyan dolgot is bemutatnak majd, amit a rajongók már régóta szerettek volna látni. Például Harrison Ford nem csak az MCU-hoz csatlakozik Ross tábornok szerepében, de állítólag a történet végére belőle fejlődik ki a Vörös Hulk is. Ezenkívül azt pletykák, hogy a film elsődlegesen az Adamantium – ez egy olyan kitalált fém, mint a Vibranium – bemutatása körül forog majd.

De mikor kezdődik a forgatás?

Noha némileg elnézte a dolgot, Mackie mégis megerősítette, hogy az Új világrend forgatása márciusban startol.

„Körülbelül két hónap múlva kezdünk? Március... Igen, két hónap múlva vágunk neki a munkának. De várj milyen hónapot is írunk? Oh elnézést, körülbelül egy hónap múlva indul a projekt. Nem január van, szóval nagyjából egy hónap múlva már forgatunk.”

Aztán azt is elmondta, hogy szerinte miben különbözik majd az új Kapitány a Chris Evans féle Steve Rogerstől:

„Azt hiszem az én Kapitányom nem szuperhős. Nem kapott szuperszérumot. Tehát a szuperereje az embersége. Úgy gondolom, hogy teljesen másképp látja mi a jó vagy rossz, és melyek azok a döntések, amelyek arra késztetnek, hogy meghúzd a kettő között a vonalat. Szóval én inkább egy humánus Kapitányként tekintek a karakteremre, semmint egy ítélet hozóra, akinek csak a helyes és helytelen létezik. Vannak döntések, amelyek arra késztetnek, hogy a jót vagy a rosszat válaszd.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Sam Wilson jobb Kapitány lesz?

  • 25 %
  • 75 %
  • 0 %