LEC: Ez a két csapat már biztosan ott van a rájátszásban

LEC: Ez a két csapat már biztosan ott van a rájátszásban

Az izgalmak elmaradtak, a vesztesek sebeiket nyalogatva készülhetnek az újabb Bo3-ra.

Az eddigi legjobban várt mérkőzésnap zárta le negyedik szuperhétvégéjét az LEC 2023-as téli szezonnak. A csoportkörben eddig hibátlan mérleggel rendelkező Team Vitality, KOI, MAD Lions és G2 Esports került képernyőkre tegnap, de a valódi izgalmak sajnos elmaradtak. Mindkét széria 2-0-s végeredménnyel zárult, nem igazán voltak egy súlycsoportban a szembenálló felek. A meggyőző és lehengerlő játéknak köszönhetően Capsék és Larssenék már biztosan szerephez jutnak majd a rájátszásban, a versenyben lévő hat csapatból még kettőnek van esélye bejutni a Bo5-ös szakaszba.

Team Vitality vs KOI (0-2)

Már a Team Heretics elleni szériából leszűrhető volt, hogy Perkzéket igenis meg lehet szorongatni az alsó ösvényen keresztül. A címvédő elleni első mérkőzésen pont ez történt, ugyanis Neon és Kaiser nem tudott felnőni Comp és Trymbi mellé. A Rogue-ból KOI-vá avanzsálódott klub könnyedén szerezte meg az első pontot, hogy a visszavágón még ennyire sem kelljen megizzadniuk. Hiába a Solo Queue-stílus, a Méheknek semmi sem jött össze ebben a Bo3-ban, így megérdemelten jutottak tovább az alapszakaszban csak 7. helyet megcsípő spanyolok.

MAD Lions vs G2 Esports (0-2)

A Topfather és a Draven. Ezzel az egyetlen mondattal le lehet írni, hogy melyik két szereplő volt a legfontosabb ebben az elég rövid sorozatban. Macék nem gondolták úgy, hogy Hans Sama legerősebb karaktere valódi veszélyt jelenthet rájuk, ezért mind a két alkalommal átengedték a Szamurájoknak a pörgő fejszés noxusit. A francia lövész mellett ki kell még emelni a felső ösvényen BrokenBlade-et, aki óriási erőfeszítéseket tett azért minden csapatharcban, hogy káoszt teremtsen a MAD sorai között. A másik oldalon Nisqy a vereség ellenére nem játszott rosszul, rá még mindig bátran építhet az edzői stáb, ugyanis a belga mides képes carryzni a csapatát a legfontosabb meccseken. 

Az LEC szombaton folytatódik, amikor élet-halál harcot vív egymással a Team Heretics és az SK Gaming, majd hasonlóan nagy téttel bíró összecsapáson láthatjátok a Team BDS és az Astralis játékosait. Előbbi győztesére a Team Vitality, utóbbiéra a MAD Lions legénysége vár.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Hans Sama volt a G2 legjobbja a MAD ellen?